NIEUWE LEDEN: Rick van Mil, Ivo van der Knaap, Ruud van Mil

‘Hilarische activiteiten voor het hele team’

De Tuinderij biedt complete en unieke uitjes voor jong en oud, voor particulieren en bedrijven.

Bij De Tuinderij in De Lier behoeft binnen Westland eigenlijk geen introductie meer. Het bedrijf is in 2004 gestart onder de naam Solex Tours Westland. Het was een ‘uit de hand gelopen hobby’ van oud-eigenaar Joop van Mil. De tours werden een steeds completer uitje door het toevoegen van (BBQ-)buffetten in de toenmalige kwekerij. De Tuinderij opende op 1 april 2010 op de huidige locatie aan de Van Wijklaan 2.

Van daaruit worden tal van verschillende activiteiten en uitjes georganiseerd. “Wij zitten volledig in de gastvrije dienstverleningsbranche”, vertellen Rick, Ivo en Ruud.
“De Tuinderij biedt compleet dagvermaak voor jong en oud. Voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, verjaardagen en jubilea van 250 tot 350 mensen ben je bij De Tuinderij aan het juiste adres.”

Westlandse ondernemers die hun team willen trakteren op een uitje moeten contact opnemen met De Tuinderij. “Als je op zoek bent naar unieke en hilarische binnen- of buitenactiviteiten. Wij denken binnen de behoefte van de organisatie mee en kunnen binnen onze mogelijkheden een unieke beleving bieden.”

Aan het einde van dit jaar worden de snorrende Solexen vervangen door geluidloze en duurzame e-Puchs. “Wij merken dat veel bedrijven bewust bezig zijn met duurzaamheid en het belangrijk vinden dat ook de activiteiten die zij doen als bedrijfsuitje zo duurzaam mogelijk zijn.

detuinderij.nl