NIEUWE LEDEN: Bart Gardien

‘Video als krachtig middel om klanten te binden’

Bart Gardien Media Producties maakt voornamelijk videoproducties voor op social media. Onder de naam ‘Cheers’ richt Bart Gardien zich op bruiloft video’s.

Voor videograaf Bart Gardien is het een gouden combinatie. “Op deze manier maak ik voor beide markten dingen die ik mooi vind om te maken. Ik ontmoet veel verschillende mensen en kom op veel verschillende plekken. Ja, hier krijg ik veel energie van.”

Bart kan de andere leden van MKB Westland helpen hun online bereik te vergroten. “Ik adviseer en begeleid bij het juist inzetten van video content. Zeker in combinatie met een online campagne, waar we hele goede marketingbureaus voor hebben in het Westland, heb je krachtige middelen om klanten aan je te binden en je producten of diensten onder de aandacht te brengen. Ik werk vaak en graag samen met deze bedrijven. Zo versterken we elkaar in de kracht van ieders vakmanschap.”

“Ik vind het belangrijk om als ondernemer iets terug te doen voor de maatschappij waarin je onderneemt”, gaat Bart verder. “Daarom ben ik, met veel plezier, bestuurslid bij VELO Voetbal. Daar ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Ook zit ik in het bestuur van de Stichting Vrienden van de Wateringse Molen. Zo kan ik zowel zakelijk als privé mijn passie voor video inzetten.”

www.bartgardien.nl