NIEUWE LEDEN: Leon Harinck

Wij bieden ambachtelijke kwaliteit en service in hedendaagse gerechten en bediening’ House of Lords is de horecapartner van Villa Ockenburgh. Vanuit een prachtige locatie biedt het catering op niveau en hoogstaande horeca.

Op 15 september 2020 opende Villa Ockenburgh voor het eerst haar deuren in de prachtig gerenoveerde Villa op buitenplaats Ockenburgh op de rand van Westland en Den Haag. “Hier hebben we de eerste stappen gezet voor een prachtige ontmoetingsplek voor jong én iets minder jong”, vertelt Leon Harinck. Hij is als Patron Cuisinier verantwoordelijk voor het eten en het personeel binnen het restaurant. “Inmiddels zijn we een tweede thuis waar verantwoord, lekker eten hand in hand gaat met gezelligheid en inclusiviteit. House of Lords laat ambachtelijke kwaliteit en service terugkeren in hedendaagse gerechten en bediening.”

“Binnen onze ondernemingen is duurzaamheid, social return en lokaal vanzelfsprekend”, gaat Leon verder. “Ons motto is ‘er is plaats voor iedereen’; voor zowel onze dagelijkse gasten, als vrijwilligers en natuurlijke onze kandidaten in ons leerwerktraject die wij een stage aanbieden om weer terug te kunnen keren in de maatschappij met een erkend diploma.”

Leon Harinck beschikt over een breed netwerk binnen overheid, semioverheid, gemeente en de zakelijke markt. Leo: “Ik leg graag verbindingen tussen mensen en business. Ik zet mijn netwerk heel graag in voor de leden van MKB Westland. Daarnaast zijn wij natuurlijk dè partner voor catering of voor ontmoetingen op een unieke locatie. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking en verbintenis met collega-ondernemers en ik kijk graag naar hoe we binnen het Westland elkaar kunnen versterken.”

www.villaockenburgh.nl/restaurant