NIEUWE LEDEN: Barry en Judith Zwinkels

‘Ideaal voor zakelijke meetings of teamuitjes’

Wollebrand Lakehouse is een sfeervolle (event) locatie meteen bar, restaurant en kabelbaan.

Barry en Judith Zwinkels, directeureneigenaren van Wollebrand Lakehouse, zijn – met recht – trots op hun restaurant. “Wanneer je hier binnenstapt, waan je je in een luxe Alpenhut”, vertelt Barry. “Het is sfeervol ingericht met kroonluchters met hertengeweien, verschillende rond-zitjes, Chesterfield-banken en alles in natuurlijke kleuren. Je kunt hier heerlijk lunchen, gezellig borrelen of sfeervol dineren. Het meubilair is ruim opgezet, zodat je uitstekend een zakelijke bespreking kunt voeren.”

Ook buiten is het goed toeven bij Wollebrand Lakehouse. Op het terras staan grote palmbomen, loungebanken, gezellige hoge borreltafels en weer de ronde zitjes voor lunch of diner. “Ons terras beschikt over een cabriodak, waardoor je met goed én minder goed weer goed zit bij ons.”

Wollebrand Lakehouse beschikt over meerdere afgesloten ruimtes voor een vergadering, meeting of evenement tot maar liefst 500 personen. Alle ruimtes bieden door de glazen schuifwanden en -deuren een weids uitzicht over de plas. “Het huren van een ruimte valt te combineren met waterskiën of wakeboarden op de plas. Het ideale teamuitje!”

Barry en Judith hopen veel goede gesprekken met de andere leden van MKB Westland te kunnen voeren. “Dat is altijd inspirerend. Ongeacht in welke branche je onderneemt, er zijn altijd overeenkomsten.”

Zie voor meer informatie www.wollebrand.nl