JPT Personal Training & Coaching ‘voor een gezonde onderneming’

Ze zijn er vooral voor ondernemers – uit het hele Westland en omstreken. Ondernemers met fysieke en/of mentale klachten, of ondernemers die gewoon alles uit zichzelf willen halen. Ook voor een gezondheidscheck van je personeel ben je bij hen aan het juiste adres: JPT Personal Training & Coaching, een bedrijf in Naaldwijk dat zich inzet voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid.

JPT Personal Training & Coaching biedt klanten niet altijd waar zij – in eerste instantie – voor komen. Bij iemand met klachten, zoals rugpijn of vermoeidheid, zou de oorzaak bijvoorbeeld ook weleens mentaal kunnen zijn.  De specialisten van JPT kijken grondig naar de persoon die ze voor zich hebben: welke hulp is er nodig? Na een uitgebreide intake volgt een behandelplan en/of trainingsprogramma op maat.

Omdat JPT alles onder één dak heeft; vind je hier gegarandeerd de hulp die je nodig hebt. Stelt de specialist vast dat je gebaat bent bij een fysieke behandeling, dan verwijst hij of zij je door naar personal training, bodytec training, fysiotherapie, fysio-bodytec, medische training, cryotherapie of massage.

Mocht blijken dat je vooral behoefte hebt aan coaching, wordt er meer gefocust op het mentale en lifestyle aspect. Klachten als slaapproblemen, hyperventilatie, onrust, stress en disbalans pak je samen aan met mindfulness trainingen, een coaching traject en/of Bars-behandeling. Daarnaast bieden specialisten een op jou afgestemd lifestyle- en voedingsadvies aan.  Ook mensen die (nog) geen klachten ervaren, komen dankzij coaching lekkerder in hun vel te zitten.

De personal training & coaching van JPT hoort voor veel ondernemers inmiddels helemaal bij hun leven. Omdat de vraag toeneemt, worden er momenteel een grotere loungeruimte, twee extra studio’s, een test- en meetruimte en een behandelkamer bijgebouwd.

Maar JPT biedt ook hulp op locatie. Fysiotherapeut Martijn Matzinger komt geregeld bij bedrijven langs om bijvoorbeeld een PMO (preventief medisch onderzoek), fysiotherapie, en/of werkplekonderzoek af te nemen en personeel een daarop gebaseerd advies te bieden voor een gezonde levensstijl – vooral bij het bereiken van een goede privé-werkbalans kunnen mensen vaak hulp gebruiken. Business- en lifestyle coaches Julien en Miranda helpen spanning en stress te verminderen. Dat werpt zijn vruchten af: medewerkers die zich op het randje van ziekmelden bevonden, knappen weer op. De werksfeer en productiviteit gaan erop vooruit.

Kortom, de focus van JPT reikt, vijftien jaar na de oprichting, veel verder dan personal training. De coaching is een belangrijke component geworden.  Met haar brede dienstenpakket is JPT Personal Training & Coaching, op het gebied van gezondheid, lifestyle en welzijn een begrip in het Westland.

www.jptraining.nl