JPT | Personal Training & Coaching sluit partnership met MKB Westland

JPT, de exclusieve Personal Training & Coaching Studio, gevestigd in Naaldwijk, biedt een totaalconcept aan voor de fysieke- en mentale gezondheid. Je vindt bij JPT op maat gemaakte Personal Training & Coaching en aanvullende diensten, zoals fysiotherapie, fysio-bodytec, mental coaching, zuurstoftherapie, hoogtetraining, manuele therapie, bars, massages, mindfulness, voeding- & lifestyle advies en meer. Alle diensten zijn 1:1 en onder begeleiding van een gediplomeerde personal trainer/therapeut in een luxe ambiance. JPT staat al meer dan 16 jaar dicht bij haar klanten. Persoonlijk contact en begeleiding vormen hierin de kern van hun unieke en persoonlijke aanpak. Mede hierdoor zijn ze in 2021 genomineerd voor de MKB Westland Ondernemersprijs. Een samenwerking met MKB Westland kon nu ook niet achterblijven. 

“JPT blijft voortdurend innoveren om klaar te zijn voor de toekomst, samen met een gediplomeerd en gemotiveerd team. JPT is niet zomaar een bedrijf: het is een energiek, partner, een community die duurzame samenwerkingen aangaat met zowel klanten als zakelijke partners,” aldus eigenaar Jeroen Pronk.

MKB Westland en JPT zetten zich in om de gezondheid en groei van ondernemers in de regio te bevorderen, omdat ze geloven dat mentale en fysieke gezondheid van belang is voor het leiden van succesvolle bedrijven. Ondernemers staan bekend om hun lange werkdagen, harde werken en veeleisende taken, waardoor een optimale gezondheid en fitheid van belang zijn. Ook heeft JPT zeven Bodytec Studio’s waar mensen onder begeleiding van een Personal Trainer middels Electro Musculaire Stimulatie (EMS) werken aan hun preventieve gezondheid in slechts 20 minuten.

Pascale de Goeij, mede-eigenaar van JPT, benadrukt het belang van persoonlijke begeleiding en maatwerk om ondernemers te helpen hun fysieke en mentale doelen te bereiken. “Bij JPT geloven we dat een fitte ondernemer niet alleen beter presteert, maar ook een inspirerend voorbeeld vormt voor zijn personeel. Onze missie is om ondernemers te ondersteunen bij het bereiken van hun volledige potentieel, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.”

Shirley Schelkers, voorzitter van MKB Westland, voegt eraan toe: “JPT is geen onbekende van ons en al jaren onderdeel van MKB Westland community. Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Hierdoor kunnen we onze leden voorzien van waardevolle ondersteuning op het gebied van gezondheid en welzijn, wat bijdraagt aan zakelijk succes.”

jptraining.nl