Generations één van die Westlandse bedrijven om trots  op te zijn!

Te vaak blijven ze verborgen achter de gevels van bedrijfspanden, die prachtige Westlandse ondernemingen. Ondernemerschap zit diepgeworteld in het DNA van de Westlanders en dat werd opnieuw duidelijk tijdens het recente bezoek van MKB Westland aan Generations in Maasdijk. Het begon allemaal in 2000, toen Sander Koers het bedrijf oprichtte met niet meer dan een drive-in show en was toen nog werkzaam in Westlandtheater de Naald. Sindsdien heeft Generations nationale bekendheid vergaard door hun indrukwekkende werk bij evenementen als de Efteling, de Formule 1, lokale omroep WOS en natuurlijk de Westlandse Ondernemersprijs.

Generations doet veel meer dan het leveren van licht en geluid. Ze denken actief mee met de concepten van hun klanten en zorgen ervoor dat alle vergunningseisen van gemeenten worden nageleefd. Dankzij technologische vooruitgang kunnen geluidsplannen nu vanaf de computer worden gemaakt, waarbij specifieke metingen worden verricht om overlast voor omwonenden tot een minimum te beperken. Dit zorgt er tevens voor dat ze op de locatie zelf minder tijd nodig hebben om alles te testen.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Generations. Waar voorheen kleurintensiteit en kwaliteit werden belemmerd door het gebruik van Ledverlichting, heeft het bedrijf ook hierin grote stappen gezet. Generations wordt sinds 2018 gerund door Sander Koers, Chantée van Amerongen en Joey Quak.

Tijdens de rondleiding kregen de leden van MKB Westland een uitgebreid inkijkje in diverse aspecten van de bedrijfsvoering van Generations. Van mengtafels waarmee geluidsniveaus tot in detail kunnen worden aangepast, tot lichtshows die door het personeel volledig zelf worden geprogrammeerd. De boodschap van dit bezoek was duidelijk: geen uitdaging is te groot voor het team van Generations, de Westlandse mentaliteit bij het personeel heeft echt een meerwaarde en is vastbesloten om hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

generations.nl