Gezocht: Medewerkers voor uitdagende opdrachten!

Stef Heemskerk van Heemskerk Installaties heeft nieuwe medewerkers een boel te bieden: meer dan genoeg werk, veel afwisseling in de werkzaamheden, interessante opdrachtgevers, volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en – als kers op de taart – een professioneel ingerichte fitnessruimte voor het personeel. “En dan heb ik het nog niet eens gehad over het jonge team waarvan je deel uitmaakt en de leuke activiteiten die we buiten het werk organiseren. Dus werkzoekenden in de installatiebranche: kom maar op!”

Het lijstje vacatures bij Heemskerk Installaties is best lang. Stef vertelt dat hij en compagnon Tim van der Zeijden op zoek zijn naar een servicemonteur, een dakdekker, een werkvoorbereider/tekenaar en allround-installateurs. “Wij maken een flinke groei door”, legt hij uit. “We doen ons werk goed en trekken daardoor steeds weer nieuwe klanten aan. Maar dan hebben we wel extra handjes nodig om die opdrachten aan te kunnen.”  

Luxe villa

Stef realiseert zich dat het niet mee gaat vallen om die vacatures vervuld te krijgen. De vraag naar vakmensen is groot en het aanbod maar klein. “Gelukkig hebben wij toekomstige collega’s wel het een en ander te bieden. Misschien wel een van de belangrijkste pluspunten is dat onze medewerkers een interessante mix van werkzaamheden krijgen. Wij werken namelijk voor particulieren en voor bedrijven. Dat betekent in de praktijk dat je de ene dag aan het werk bent in een luxe villa en de andere dag aan de slag gaat bij een zakelijke opdrachtgever. Soms kom je alleen een kraanleertje vervangen en een andere week werk je aan een complete badkamer.”

Restaurants De Beren

Een van de zakelijke opdrachtgevers waarvoor Heemskerk Installaties werkt, is de bekende restaurantketen De Beren. Stef: “Wij doen de verwarming, het sanitair en het leidingwerk voor de restaurants en voor de ‘Bezorgberen’.
Een mooie klant, waarvoor we door het hele land reizen.” Hij is er trots op dat hij deze landelijke keten tot opdrachtgever mag rekenen. En waarom zo’n grote partij kiest voor een relatief klein installatiebureau? “Juist omdat wij niet heel groot zijn, kunnen wij snel schakelen en zijn we heel flexibel. Dat willen we ook zo houden. Dus: groeien ja, maar heel groot, log en onpersoonlijk worden, nee.”

Openstaande vacatures

  • Servicemonteur

  • Dakdekker

  • Werkvoorbereider/tekenaar

  • Allround-installatiemonteurs

Solliciteren via
tim@heemskerkinstallaties.n.nl