Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Evenement Navigatie

Wijnproeverij & Netwerken Artisan Wines

30 september 2021 @ 15:30 - 19:00

Omschrijving

Geacht lid van MKB Westland,

Naar aanleiding van de ledenenquête heeft MKB Westland iets nieuws bedacht: ‘Te gast bij….’! Enkele keren per jaar willen we op deze manier een bezoek afleggen met MKB-leden bij een ander MKB-lid dat zijn/haar deuren opent voor een bedrijfsbezoek. Op deze manier hopen we te voldoen aan de vraag om kleinschalige netwerkbijeenkomsten te organiseren waarbij van elkaar kan worden geleerd.

Artisan Wines

De eerste bijeenkomst in de serie ‘Te gast bij…’ vindt plaats bij Artisan Wines in ’s-Gravenzande *! Op donderdag 30 september zijn de MKB-leden welkom bij het bedrijf van Pieter-Dirk Roeleveld en Daniël Ros. De heren importeren rechtstreeks meer dan 100 verschillende wijnen van ruim 40 wijnhuizen, voornamelijk kleinschalige producenten. Er wordt veel aandacht besteed aan biologische en bio-dynamische wijnen. Veelbekroonde wijnen in toonaangevende wijngidsen en ook exclusieve, smaakvolle relatiegeschenken maken onderdeel uit van het assortiment.

Wijnproeverij

Tijdens het bezoek is er volop ruimte om te netwerken en elkaar te ontmoeten. Tevens zullen Pieter-Dirk en Daniël een kleine masterclass wijnproeven geven; met bijpassende hapjes zullen diverse wijnen worden geproefd. Deze wijnen maken ook deel uit van het portfolio aan relatiegeschenken. Goed om te weten; behalve (alcoholvrije) wijn en water worden er geen andere dranken geschonken. Het is dus echt een bijeenkomst voor de (beginnend) wijnliefhebber. Bij een proeverij is het gebruikelijk niet alle wijn op te drinken, de mogelijkheid bestaat om de geproefde wijn uit te spugen in een kwispedoor. Er zal geen maaltijd worden geserveerd, de hapjes zijn ter ondersteuning aan de smaaksensatie.

ALV

Voorafgaand aan de met live muziek aangeklede bijeenkomst vindt de ALV van MKB Westland plaats. Vorig jaar vond de ledenvergadering online plaats, dit jaar kan deze wederom in fysieke vorm worden gehouden. Zo kan het bestuur kort toelichten wat er in het afgelopen verenigingsjaar is gebeurd, kan er décharge worden verleend aan het bestuur over het financiële beleid en middels de Begroting kan er vooruit worden gekeken naar het nieuwe verenigingsjaar. De ervaring leert dat de ledenvergadering circa een half uur in beslag neemt.

Bereikbaarheid

De Nobelstraat ligt op industrieterrein Teylingen. Het is goed per fiets bereikbaar vanuit ’s-Gravenzande, Naaldwijk en Monster. Gezien de beperkte parkeerruimte geniet het de voorkeur als je op de fiets komt. Kom je toch met de auto, dan kan er bij CKV ONDO of in de omliggende straten worden geparkeerd.

Datum:  Donderdag 30 september 2021

Tijd ALV: 15:30 uur tot 16:00 uur (aanmelden voor de ALV kan hier)

Tijd proeverij: 16:00 uur tot 19:00 uur met masterclass tussen 16:30 en 17:00 uur

Locatie: Artisan Wines

Adres: Nobelstraat 6BU6, 2693 BC ‘s-Gravenzande

Wij hopen je te mogen begroeten!

Vriendelijke groet

Bestuur MKB Westland

*MKB Westland is blij om weer een bijeenkomst te kunnen organiseren, uiteraard zal e.e.a. plaatsvinden met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Deze worden tijdig bekendgemaakt zodra deze bij ons bekend zijn. Mocht vanwege gewijzigde regelgeving de gekozen locatie wijzigen, laten we ook dit zo spoedig mogelijk weten.

Wij ontvangen met regelmaat gasten op onze bijeenkomsten. Aangezien er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, zal bij het overschrijden van het aantal inschrijvingen, primair toegang worden verleend aan leden van MKB Westland.

Informatie

Datum:
30 september 2021
Time:
15:30 - 19:00

Registraties zijn gesloten voor dit evenement