Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Energiek Ontbijt

22 september 2021 @ 07:30 - 09:30

De Naald Stokdijkkade 3
Naaldwijk, Zuid Holland Nederland
Omschrijving

Beste MKB-lid,

De dag na Prinsjesdag organiseert MKB Westland traditioneel het Energiek Ontbijt. Vorig jaar is voor het eerst afgeweken van de vaste locatie in Poeldijk, ook dit jaar wordt uitgeweken naar een alternatieve locatie. Op 22 september zijn de leden van MKB Westland van harte welkom voor een heerlijk ontbijt en een energieke sessie in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk!

MKB Westland is blij dat spreker Hidde de Vries zijn medewerking heeft toegezegd aan het Energiek Ontbijt. De spreker is oprichter van The Recharge Company en leerde in zijn vijf jaar bij Google hoe bedrijven en werknemers omgaan met vitaliteit en mentale gezondheid. Hij is columnist op het gebied van welzijn en persoonlijke ontwikkeling bij RTL. Na het eten van een voedzaam doch gezond ontbijt en het drinken van een kop koffie zal De Vries je meenemen in zijn lezing ‘Work Smart Play Smart’, tevens de titel van zijn recent uitgebrachte boek.

In een uur tijd neemt hij je mee in de kansen van het nieuwe (hybride) werken. Waar gaat het mis en wat kun je doen om het zo optimaal mogelijk te laten verlopen? Dit geldt voor jezelf en voor je team. Hij neemt je mee aan de hand van verschillende wetenschappelijke modellen die hij aanvult met situaties uit de dagelijkse praktijk. Hij vertaalt maatschappelijke ontwikkelingen naar praktische inzichten en tips die je direct na de sessie kunt toepassen. Een toegankelijke visie op het verhogen van je energie, efficiënter werken en effectiever worden in de dingen die er echt toe doen.

Datum: woensdag 22 september 2021

Tijd: 7:30 uur – 9:30 uur

Start ontbijt: 7:30 uur

Start programma: 8:30 uur

Locatie: WestlandTheater De Naald

Adres: Stokdijkkade 3, Naaldwijk

Wij kijken uit naar jouw komst!

Met vriendelijke groet

Bestuur MKB Westland & mede-organisator Westland Infra

*MKB Westland is blij om weer een bijeenkomst te kunnen organiseren, uiteraard zal e.e.a. plaatsvinden met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Deze worden tijdig bekendgemaakt zodra deze bij ons bekend zijn. Mocht vanwege gewijzigde regelgeving de gekozen locatie wijzigen, laten we ook dit zo spoedig mogelijk weten.

** Wij ontvangen met regelmaat gasten op onze bijeenkomsten. Aangezien er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, zal bij het overschrijden van het aantal inschrijvingen, primair toegang worden verleend aan leden van MKB Westland.

Informatie

Datum:
22 september 2021
Time:
07:30 - 09:30
Evenement Categorie:
De Naald Stokdijkkade 3
Naaldwijk, Zuid Holland Nederland

Registraties zijn gesloten voor dit evenement