Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenement Navigatie

Westport Notarissen Ondernemersprijs

november 25 @ 19:00 - 22:00

Omschrijving

Wie wint de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2021?

MKB Westland nodigt je van harte uit voor de Eindejaarsbijeenkomst 2021 op donderdagavond 25 november a.s. Ideaal om het afgelopen jaar nog even rustig door te praten met mede-ondernemers, maar ook spannend door de officiële uitreiking van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2021!

Wie mag zich dé Westlandse ondernemer van 2021 noemen?
Na constructief overleg heeft de jury van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs een keuze gemaakt uit ruim 50 voorgedragen bedrijven. Deze lijst was mede samengesteld door publieksinzendingen. De jury staat onder leiding van voorzitter Lars Boellaard, notaris en managing partner bij Westport Notarissen. Uit de drie genomineerde bedrijven zal uiteindelijk dé winnaar van de ondernemersprijs in Westland worden gekozen.

Het bedrijf verhuisde aan het begin van dit jaar en ligt nu goed zichtbaar aan de doorgaande weg op bedrijfsterrein Elsenbos. Biersteker is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van bouw-, dak-, en geveltechniek en is gevestigd in een van de meest duurzame bedrijfspanden van Westland en omstreken.

GJ, dé HR-partner

Ooit begonnen als een uitzendbureau in de agrarische sector heeft GJ zich doorontwikkeld tot dé HR-partner voor elke organisatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Naaldwijk, nevenvestigingen in Hilversum en in Brabant creëren een landelijke dekking van een breed palet aan diensten op HR-gebied.

JPT Personal Training & Coaching

Een gezonde geest én een gezond lichaam. Hiervoor staat JPT in Naaldwijk. De formule is zeer breed en beslaat o.a. coaching, fysiotherapie, personal training en voedingsadvies. ‘JPT community’ richt zich op ondernemers; ondernemende mensen ontmoeten elkaar in een ongedwongen setting en werken aan een gezonde lifestyle.

Net als voorgaande jaren heeft MKB Westland de Oude Kerk in Naaldwijk als sfeervolle entourage geselecteerd. Naast de feestelijke opening en de uitreiking van de prijs is er, zoals je van ons gewend bent, gelegenheid tot netwerken onder het genot van een drankje en een (borrel)hapje.

Wij hopen je van harte te mogen verwelkomen tijdens de MKB Westland Eindejaarsbijeenkomst, waarin we terugkijken op het afgelopen jaar en samen vooruitkijken naar een ondernemend 2022.Zien we ook je op 25 november in de Oude Kerk?

Algemene gegevens MKB Westland Eindejaarsbijeenkomst:
Datum: donderdag 25 november 2021
Locatie: Oude Kerk in Naaldwijk
Inloop: 19:00 uur
Feestelijke opening en uitreiking 2021: 19:45 uur
Netwerkbijeenkomst: tot 22:00 uur

Informatie

Datum:
november 25
Time:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Aanmelden

Tribe Loading Animation Image

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.