Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Westport Notarissen Ondernemersprijs

19 januari 2022 @ 19:00 - 22:00

Description

Wie wint de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2021?

Aangepaste uitreiking MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2021
De uitreiking van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2021 zal in een besloten setting plaatsvinden. Lang hebben we gehoopt op een bepaalde vorm, in aanwezigheid van de leden van MKB Westland, waarin de themaprijzen en de hoofdprijs worden uitgereikt. Helaas hebben we deze week moeten besluiten om dit geen doorgang te laten vinden. De huidige maatregelen maken dit onmogelijk en/of onverstandig.
De opzet van de uitreiking is gelijk aan die van vorig jaar; middels een bezoek van de juryvoorzitter en de voorzitter van MKB Westland worden de prijswinnaars gefeliciteerd. Een fotograaf en videograaf doen hiervan verslag en presentator Jeroen Toet praat e.e.a. aan elkaar. Een zo klein mogelijke delegatie maakt het voor de bedrijven mogelijk om circa 20 personen (bestaande uit eigen medewerkers) uit te nodigen. Immers zij winnen als bedrijf de onderscheidingen.
De bekendmaking van het nieuws zal worden overgelaten aan de WOS, zij besteden op woensdag 19 januari vanaf 19:00 uur (in het nieuws) aandacht aan de uitreiking. Een ruimere reportage is daags erna te zien bij de WOS, ook vanaf 19:00 uur.
In november 2022 hopen we in de herkansing te gaan; dan willen we de MKB Westport Ondernemersprijs 2022 uitreiken in een bomvolle Oude Kerk.

Wie mag zich dé Westlandse ondernemer van 2021 noemen?
Na constructief overleg heeft de jury van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs een keuze gemaakt uit ruim 50 voorgedragen bedrijven. Deze lijst was mede samengesteld door publieksinzendingen. De jury staat onder leiding van voorzitter Lars Boellaard, notaris en managing partner bij Westport Notarissen. Uit de drie genomineerde bedrijven zal uiteindelijk dé winnaar van de ondernemersprijs in Westland worden gekozen.

Het bedrijf verhuisde aan het begin van dit jaar en ligt nu goed zichtbaar aan de doorgaande weg op bedrijfsterrein Elsenbos. Biersteker is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van bouw-, dak-, en geveltechniek en is gevestigd in een van de meest duurzame bedrijfspanden van Westland en omstreken.

GJ, dé HR-partner

Ooit begonnen als een uitzendbureau in de agrarische sector heeft GJ zich doorontwikkeld tot dé HR-partner voor elke organisatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Naaldwijk, nevenvestigingen in Hilversum en in Brabant creëren een landelijke dekking van een breed palet aan diensten op HR-gebied.

JPT Personal Training & Coaching

Een gezonde geest én een gezond lichaam. Hiervoor staat JPT in Naaldwijk. De formule is zeer breed en beslaat o.a. coaching, fysiotherapie, personal training en voedingsadvies. ‘JPT community’ richt zich op ondernemers; ondernemende mensen ontmoeten elkaar in een ongedwongen setting en werken aan een gezonde lifestyle.

Net als voorgaande jaren heeft MKB Westland de Oude Kerk in Naaldwijk als sfeervolle entourage geselecteerd. Naast de feestelijke opening en de uitreiking van de prijs is er, zoals je van ons gewend bent, gelegenheid tot netwerken onder het genot van een drankje en een (borrel)hapje.

Wij hopen je van harte te mogen verwelkomen tijdens de MKB Westland Eindejaarsbijeenkomst, waarin we terugkijken op het afgelopen jaar en samen vooruitkijken naar een ondernemend 2022.Zien we ook je op 25 november in de Oude Kerk?

  
MKB Westland is blij om weer een bijeenkomst te kunnen organiseren, uiteraard zal e.e.a. plaatsvinden met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Deze richtlijnen worden hieronder kort toegelicht.

Vaccinatie-, test of herstelbewijs

  1. testen voor toegang(gratis)
  2. vaccinatiebewijs als coronatoegangsbewijs
  3. herstelbewijs als coronatoegangsbewijs

Bezoekers kunnen deze 3 mogelijkheden tonen in de (update van de) CoronaCheck app of middels het vaccinatieboekje.

Testen voor toegang
Heb je nog geen vaccinatiebewijs in de CoronaCheck app laat je dan binnen 40 uur voor het evenement testen bij een testlocatie in de buurt, net voorbij Madestein is een testlocatie. Maak via testen voor toegang een afspraak en ontvang binnen een uur de uitslag.

 

*Wij ontvangen met regelmaat gasten op onze bijeenkomsten, deze zijn uiteraard van harte welkom. Aangezien er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, zal bij het overschrijden van het aantal inschrijvingen, primair toegang worden verleend aan leden van MKB Westland. Wij zullen je tijdig berichten als je aanmelding helaas niet definitief kan worden gemaakt. Tevens vermelden wij bij dezen dat de bijeenkomst zal plaatsvinden met inachtneming van de op dat moment geldende (RIVM-)regels. Deze zullen worden gedeeld met de bezoekers zodra er meer duidelijkheid over de precieze regels bestaat.

Details

Date:
19 januari 2022
Time:
19:00 - 22:00