Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Brede welvaart in Westland…… Hoe dan?

oktober 14 @ 15:30 - 18:00

De Veiling Julianastraat 49
Poeldijk, 2685 BB
Omschrijving

Aan het Binnenhof wordt gewerkt aan een nieuw regeerakkoord, de gemeenteraadsverkiezingen worden in maart volgend jaar gehouden en ‘corona’ lijkt op zijn einde te lopen. Ondanks eerdere doemscenario’s voorspellen economen een onverwachts spoedig herstel van de economie. Op lokaal niveau hebben diverse belangenorganisaties de afgelopen periode hard gewerkt aan een visie op de Westlandse arbeidsmarkt. Tenslotte staat menig ondernemer te popelen om elkaar weer te kunnen ontmoeten.

Dit bij elkaar opgeteld was voor MKB Westland, MVO Westland, Patijnenburg en VNO-NCW Westland-Delfland een goede reden om een bijeenkomst te organiseren rondom deze thematiek! De naam van het evenement is:

Brede welvaart in Westland… Hoe dan?

In gezamenlijkheid hebben MKB-Nederland en VNO-NCW op landelijk niveau een koers ingezet waarin breed draagvlak voor hervorming van de arbeidsmarkt en herstel van de infrastructuur van Sociaal Ontwikkelbedrijven zijn opgenomen. De krapte op de arbeidsmarkt is op het niveau van voor de coronacrisis en ondernemers krijgen vacatures moeilijk vervuld.

Dagvoorzitter Rob Veenman zal het podium bieden aan VNO-NCW-voorzitter Ingrid Thijssen, zij zal de Nieuwe Koers 2030 toelichten. Aansluitend gaat Veenman in gesprek met Robèr Willemsen en Job Cohen over de huidige perikelen op de arbeidsmarkt. Willemsen is bestuurslid van MKB-Nederland, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland én ondernemer. Cohen is voorzitter van Cedris, de vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt, en boogt op een lange carrière in het openbaar bestuur.

 

Datum:  
Donderdag 14 oktober

Programma: 
15.30 uur inloop

16.00 uur interview met Ingrid Thijssen over Nieuwe Koers 2030

16.20 uur interactief deel met zaal

16.30 uur tafelgesprek met Robèr Willemsen en Job Cohen

16.45 uur ondernemers en kandidaten naast hoofdgasten aan tafel

17.00 uur interactief deel met zaal

17.15 uur afsluiting en borrel

Locatie:
De Veiling

Adres:
Julianastraat 49, Poeldijk

 

Wij hopen je te mogen begroeten!

 

Vriendelijke groet

 

Bestuur MKB Westland

Bestuur MVO Westland

Directie Patijnenburg

Bestuur VNO-NCW Westland-Delfland

*Wij zijn blij om weer een bijeenkomst te kunnen organiseren, uiteraard zal e.e.a. plaatsvinden met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Deze worden tijdig bekendgemaakt zodra deze bij ons bekend zijn. 

Wij ontvangen met regelmaat gasten op onze bijeenkomsten. Aangezien er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, zal bij het overschrijden van het aantal inschrijvingen, primair toegang worden verleend aan leden van VNO-NCW Westland Delfland, Patijnenburg, MVO Westland en MKB Westland.

Informatie

Datum:
oktober 14
Time:
15:30 - 18:00
De Veiling Julianastraat 49
Poeldijk, 2685 BB

Aanmelden

Tribe Loading Animation Image

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.