End of the year!

Alweer de 17e editie van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs, waarbij de BICT Groep als winnaar uit de bus is gekomen. Deze prestigieuze prijs, die al 17 jaar lang een erkenning is voor uitmuntend ondernemerschap in het Westland, heeft een speciale betekenis dit jaar, omdat één van de grondleggers, Lars Boellaard, na deze lange en succesvolle periode afscheid neemt als partner en juryvoorzitter. 

Als MKB Westland zijn we enorm dankbaar voor de inzet en toewijding van Lars als voorzitter van de jury gedurende al die jaren. Zijn bijdrage aan het stimuleren en belonen van ondernemerschap in onze regio is van onschatbare waarde geweest. In deze editie van Streamer vind je een overzicht van alle winnaars van de afgelopen jaren en natuurlijk willen we de BICT Groep van harte feliciteren met hun welverdiende overwinning. Ook willen we onze waardering uitspreken voor de twee genomineerde bedrijven, Wubben.Chan en Eetcafé De Witte, voor hun uitzonderlijke prestaties.

Het is duidelijk dat MKB Westland groeit in alle opzichten. We verwelkomen binnenkort twee nieuwe bestuursleden, hebben een nieuwe Detailhandelscommissie opgericht, zijn verhuisd naar het World Horti Center (WHC) en zien een groei in het aantal leden en partnerships. Elke maand organiseren we inspirerende bijeenkomsten, waarbij dit jaar op jullie verzoek de bedrijfsbezoeken. Komend jaar verkennen we het ondernemerschap buitende Westlandse grenzen, op 6 februari organiseren wij samen met MKB Den Haag en MKB Voorburg-Leidschendam een groots event met voorzitter MKB-Nederland, Jacco Vonhof en de burgemeesters van Den Haag en Westland en Arne Weverling als dagvoorzitter.

Deze editie van Streamer staat weer vol met mooie interviews en verhalen over de ondernemers in Westland, waar we trots op zijn. Terwijl het einde van het jaar nadert, willen we iedereen alvast een gezellige kerst en een positief en gezond 2024 wensen. Even gas terug en genieten van de gezellige dagen.We kijken uit naar een nieuw jaar vol kansen en successen.

Namens het bestuur van MKB Westland, bedank ik jullie voor jullie steun en betrokkenheid en we zien jullie graag weer in het nieuwe jaar!

Shirley Schelkers

Voorzitter MKB Westland