De Tuinderij vervangt Solex snorfiets voor E-Puch

Na 20 succesvolle jaren neemt De Tuinderij per 1 januari 2024 afscheid van de Solex snorfietsen. Ze worden vervangen door een vloot van 80 E-Puchies oftewel een elektrische snorfiets. Een stap voorwaarts in duurzaamheid en vernieuwing. 

Een einde van een tijdperk

De Tuinderij was een pionier in het aanbieden van Solex tours en heeft door de jaren heen heel veel groepen en avonturiers ontvangen die memorabele ritten op de Solex hebben gereden. Ook nu pakt De Tuinderij wederom de rol als pionier op als eerste aanbieder in Zuid-Holland van E-Puch tours. 

Ook elektrische ervaring is uniek én retro stijl blijft behouden

Ook met de E-Puch krijgen bezoekers de mogelijkheid om in een jaren 80/90-retrostijl door de omgeving te cruisen. Met een actieradius van 40 kilometer biedt de E-Puch de gelegenheid om de stiltegebieden in Midden-Delfland te verkennen. Dit was met de Solex snorfietsen niet mogelijk. Helmplicht is in retro stijl en de kenmerkende leren jassen zijn nog steeds onderdeel van deze modernere en comfortabelere ervaring. 

Duurzaamheid belangrijk

Met de komst van de E-Puch wordt een nieuw hoofdstuk geschreven in de geschiedenis van het familiebedrijf. De beslissing komt niet alleen voort uit de wens naar vernieuwing, maar ook uit de groeiende behoefte aan duurzaamheid in de recreatieve sector. 

Laatste kans om Solextours te boeken

Voor de liefhebbers van de klassieke Solex is er nog tijd tot het einde van 2023 om te genieten van deze iconische ervaring. De tours zijn geschikt voor groepen van 15 tot 80 personen, reserveren wordt aangeraden om teleurstelling te voorkomen. 

Rick, Ivo en Ruud, kijken vol enthousiasme uit naar het eerste kwartaal van 2024, wanneer de E-Puch avonturen van start gaan. Meer informatie is te vinden op www.detuinderij.nl