Dag van de ondernemer 15 november 2019

In het kader van de Dag van de Ondernemer brengt het college van burgemeester en wethouders Gemeente Westland en het bestuur van MKB Westland op vrijdag 15 november een bezoek aan twee MKB-bedrijven: Bakkerij van Delft en Freight Line Europe in De Lier/Westerlee.

We beginnen dit bezoek bij Bakkerij Van Delft waar momenteel de 5e generatie in de bakkerij werkt en sprake is van een modern en florerend bedrijf. Daarna bezoeken we Feight Line Europe, een groot transportbedrijf dat staat voor de uitdagingen die Brexit ons gaat brengen.

Dag van de Ondernemer
MKB-Nederland heeft de derde vrijdag van november uitgeroepen tot Dag van de Ondernemer. Op die dag staat het ondernemerschap in Nederland centraal. Er worden vele activiteiten georganiseerd die er op gericht zijn ondernemers in de schijnwerper te zetten. Een groot aantal organisaties, instellingen en bedrijven haakt in op dit initiatief. Via reguliere media, maar ook door middel van een campagne op social media, worden de activiteiten onder de aandacht gebracht. Gezien het belang van ondernemerschap in Westland besteden ook de gemeente Westland en MKB Westland aandacht aan de Dag van de Ondernemer.

Eerdere bezoeken:

2018: Vers 5, collectief van vers winkels en Scrumpy Pub in Wateringen.

2017: Jens Valk Buitengewoon koken in Honselersdijk (speciaalzaak voor koken, tafelen, cadeaus, verf en behang) en De Carlton Tuincentrum in ‘s-Gravenzande.

2016: Ben’s Fashion in ’s-Gravenzande en Debet Schalke in Monster.