Dag van de Ondernemer I 17 november 2017

In het kader van de Dag van de Ondernemer brengt het college van burgemeester en wethouders Gemeente Westland en het bestuur van MKB Westland op vrijdag 17 november een bezoek aan twee MKB-bedrijven: Jens Valk Buitengewoon koken in Honselersdijk (speciaalzaak voor koken, tafelen, cadeaus, verf en behang) en De Carlton Tuincentrum in ‘s-Gravenzande.

Het programma ziet er als volgt uit:
12.00 uur Bezoek aan Jens Valk
13.30 uur Bezoek aan De Carlton Tuincentrum
15.30 uur Einde

Dag van de Ondernemer
MKB-Nederland heeft vorig jaar de derde vrijdag van november uitgeroepen tot Dag van de Ondernemer. Op die dag staat het ondernemerschap in Nederland centraal. Er worden vele activiteiten georganiseerd die er op gericht zijn ondernemers in de schijnwerper te zetten. Een groot aantal organisaties, instellingen en bedrijven haakt in op dit initiatief. Via reguliere media, maar ook door middel van een campagne op social media, worden de activiteiten onder de aandacht gebracht. Gezien het belang van ondernemerschap in Westland besteedt ook de gemeente Westland en MKB Westland aandacht aan de Dag van de Ondernemer.

Vorig jaar waren dat Ben’s Fashion in ’s-Gravenzande en Debet Schalke in Monster.
Namens bestuur van MKB zullen centra manager Marjan Naaktgeboren, voorzitter Henk Salome en mkb manager Gerrit Prins aanwezig zijn.