Bij de Goede Coaching SLIM-subsidie voor loopbaanadviezen

MKB-bedrijven kunnen van
1 tot en met 30 september 2020 een subsidieaanvraag indienen voor loopbaanadviezen en andere initiatieven voor werknemers. Dit is mogelijk dankzij de SLIM-regeling van de overheid. De subsidie kan onder meer worden ingezet voor loopbaanbegeleiding en ontwikkeladviezen bij Bij de Goede Coaching in Monster.

Een bedrijf dat voldoet aan de criteria, kan per aanvraag maximaal € 24.999 subsidie aanvragen (m.u.v. landbouwbedrijven, zij kunnen maximaal € 20.000 subsidie aanvragen).

Bedrijven die het belang erkennen van loopbaanontwikkeling van hun medewerkers doen hun voordeel met de subsidie. Loopbaanbegeleiding heeft echter niet alleen voordelen voor de medewerker zelf, maar ook voor het bedrijf.

Eigenaresse Peggy de Goede (life-en loopbaancoach): “Medewerkers die beter tot hun recht komen in de organisatie en meer werkplezier hebben, dragen bijvoorbeeld meer bij aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Ook het personeelsverloop neemt af. Bovendien zal de waardering voor het bedrijf toenemen. Je medewerkers zien immers dat je bedrijf betrokken is en het belangrijk vindt dat medewerkers op hun plek zitten”.

Bij de Goede Coaching is Noloc-erkend en biedt een kortlopend of langer loopbaantraject op maat aan. Hoofddoel hierbij is dat de kwaliteiten van de medewerker optimaal worden benut. De begeleiding kan binnen de organisatie plaatsvinden, maar vindt soms ook plaats buiten het bedrijf (bijvoorbeeld bij outplacement of een reorganisatie). In het traject worden onder meer de huidige situatie, ambities en de toekomstperspectieven van de deelnemer besproken. Net als de vragen ‘Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?’ Ook kunnen er loopbaantesten worden ingezet. Het traject wordt afgerond met een persoonlijk ontwikkelplan.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!