Belangenorganisatie MKB Westland en WestlandTheater De Naald

Belangenorganisatie MKB Westland en WestlandTheater De Naald hebben middels een succesvolle bijeenkomst het onlangs gerealiseerde partnerschap officieel aangevangen. Voor een tot de laatste stoel gevulde kleine zaal traden twee landelijk bekende cabaretiers op onder de noemer ‘Lachen en Lunchen in
De Naald’. Na binnenkomst met koffie werden de ruim 100 gasten een uur lang vermaakt door achtereenvolgens Tobi Kooiman en Martijn Kardol. Persoonlijke verhalen over de liefde, op eigen benen staan en gezond leven, deden de zaal schateren van het lachen.

Aansluitend wisten de Westlandse ondernemers elkaar goed te vinden tijdens de netwerklunch, in de ruime foyer van het theater. MKB Westland-voorzitter Shirley Schelkers kijkt met een goed gevoel terug op het evenement:
“Het is leuk om bruggen te bouwen als MKB Westland. Mensen met elkaar kennis te laten maken, maar ook met zaken die ze nog niet kennen.
Cultuur staat niet bij iedereen bovenaan het prioriteitenlijstje, maar met deze succesvolle bijeenkomst hebben we een mooie kruisbestuiving gerealiseerd.” Ook directeur Nico Baars van De Naald is enthousiast: “Het is de eerste editie van een nieuw concept, het is dan altijd zoeken naar de juiste toon. Midden op de dag optreden voor een publiek dat niet bewust heeft gekozen voor deze artiest, je hoopt dat het goed uitpakt. Tobi Kooiman en Martijn Kardol hebben dat geweldig gedaan. Het was een zeer geslaagde eerste samenwerking.
Dit smaakt naar veel meer.”