Regio nieuws ‘s-Gravenzande: Podcastwalk ‘s-Gravenzande

Lekker wandelen door mooi natuurgebied en eindigen op een gezellig pleintje vol leuke terrassen. Dat is de PodcastWalk ‘s-Gravenzande.

In het kader van “Vier de zomer in eigen land, dat doe je natuurlijk in ’s-Gravenzand” hebben de ondernemers in het centrum van ’s-Gravenzande verschillende activiteiten op touw gezet deze zomer. Eén van deze activiteiten is de PodcastWalk voor thuisblijvers en toeristen.

De wandeling start in het strand- en duingebied bij Strandpark Vlugtenburg en eindigt op het Marktplein in ‘s-Gravenzande. Deze wandeling van ongeveer veertig minuten is nu voorzien van een heuse podcast, waardoor je tijdens je wandeling allerlei interessante informatie hoort over de geschiedenis en de cultuur van ‘s-Gravenzande. Van Coen Moulijn op de camping tot de roodstuitzwaluw, van een kerktoren zo hoog als de Domtoren van Utrecht tot de razzia van 1940, van het bruisende verenigingsleven in ‘s-Gravenzande tot alle leuke winkels en horeca die je er vindt. Alles komt voorbij tijdens de PodcastWalk ‘s-Gravenzande. Tegen de tijd dat je je drankje bestelt op het terras, ben je helemaal op de hoogte van het leven in dit mooie kuststadje.

Start de PodcastWalk ‘s-Gravenzande bij de speeltuin van Strandpark Vlugtenburg, naast het terras van Eetcafé Zout. Zoek op Spotify of iTunes naar PodcastWalk ‘s-Gravenzande en start deel 1. In de podcast word je begeleid langs de route en krijg je precies te horen wanneer je een volgend deel van de podcast aan kunt zetten. Het geeft niet als je iets sneller of langzamer loopt dan de podcastaflevering. Je hoeft het volgende deel pas aan te zetten als je het volgende segment van de route bereikt. Dus je kunt lekker op je eigen tempo wandelen en luisteren.

Meer info: www.sgravenzande.website.

De PodcastWalk kan gedownload worden via https://www.sgravenzande.website/agenda/informatie/podcastwalk-s-gravenzande