MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs nominaties geopend

Op donderdag 23 november vindt de 16e editie van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs plaats in de historische Oude Kerk te Naaldwijk. Na een succesvolle editie in 2022, waarin de ondernemersprijs een nieuw elan kreeg, kijkt de organisatie enthousiast uit naar de aanmeldingen van dit jaar. MKB Westland-voorzitter Shirley Schelkers licht toe waarom deze editie bijzonder belooft te worden: “Met een vernieuwde opzet en een sprankelend podiumprogramma hebben we vorig jaar een nieuwe impuls aan de ondernemersprijs gegeven. Ook dit jaar streven we ernaar een bruisende uitreiking te verzorgen, de gehele avond staat in het teken van de Kerst! De voorbereidingen zijn reeds in volle gang!”

Vanaf heden kunnen bedrijven voorgedragen worden voor deze prestigieuze ondernemersprijs. Iedereen is vrij om een onderneming aan te dragen. Uit deze nominaties selecteert de jury drie genomineerden die kans maken op de felbegeerde prijs. Dit gebeurt onder leiding van juryvoorzitter Lars Boellaard van Westport Notarissen. “De jury zal een bezoek brengen aan deze drie genomineerden. Tijdens dit bezoek kunnen de ondernemingen aantonen waarom zij recht hebben op de Ondernemersprijs. Bovendien zullen juryleden in duo’s een dag meedraaien bij de genomineerden, vaak in een vakgebied dat hen minder bekend is. Dit hele proces wordt gevolgd door de camera’s van de WOS, zodat niet alleen het bedrijf maar ook de ‘meewerkstages’ voor iedereen te volgen zijn. Elk jaar zijn we weer onder de indruk van de prachtige bedrijven die het Westland rijk is,” aldus Lars Boellaard.

In 2022 ging de prestigieuze MKB-prijs naar Argos Packaging & Protection. Wie de opvolger wordt van het bedrijf van Frans van Alphen is uiteindelijk aan de jury. Nu is echter het grote publiek aan zet. Tot en met 25 september 15:00 uur heeft iedereen de mogelijkheid om een Westlandse onderneming aan te melden.

AANMELDEN ONDERNEMERS