Wie geef jij op voor de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs?

Vorig jaar won Argos Packing & Protection de felbegeerde MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs. Een bijzonder jaar, met de uitreiking in een nieuw jasje en een evenzo mooie uitzending middels onze partner WOS.

Wie gaat er dit jaar met de prijs vandoor? Die vraag mag je (onderaan deze pagina) beantwoorden. Je kunt t/m 25 september 15:00 uur a.s. een Westlands bedrijf aanmelden voor de 16e editie van de Westport Notarissen Ondernemersprijs.

Op donderdag 23 november a.s. wordt de Westport Notarissen Ondernemersprijs uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Drie bedrijven die vanuit alle aanmeldingen genomineerd worden, kunnen voor die tijd een een bezoek verwachten van de jury.

De jury bestaat dit jaar uit: Lars Boellaard – juryvoorzitter, Shirley Schelkers, Eric de Winter, Paul Langereis, Maurice Dame (Brendan vd Berg) en Frans van Alphen (winnaar 2022)

Het winnen van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs staat niet alleen fraai op het cv van een onderneming, ook levert de prijs veel publiciteit op. Die aandacht gaat overigens niet alleen maar uit naar de winnaar. In de aanloop naar de definitieve bekendmaking richt de WOS de schijnwerpers op de drie finalisten. In promotiefilmpjes die worden uitgezonden op de WOS, worden de drie kanshebbers nader gepresenteerd. Benieuwd naar wie de prijs nog meer hebben gewonnen, bekijk dan alle prijswinnaars.

INSCHRIJVEN GESLOTEN 

Geef snel een bedrijf op en wie weet gaat deze er wel vandoor met de prestigieuze prijs!