Jumbo Koornneef zal volgend jaar een nieuwe supermarkt openen aan het Kerkplein in Monster. Deze winkel komt in het voormalige pand van de Aldi-supermarkt. De verwachting is dat de supermarkt in juni 2024 haar deuren opent en is hiermee de vierde winkel van Jumbo Koornneef in Westland. 

Supermarktondernemer Edward Koornneef: “Ik kijk ernaar uit om de inwoners van Monster en omgeving volgend jaar kennis te laten maken met de Jumbo Koornneef-formule. De nieuwe supermarkt wordt qua oppervlakte een stuk groter dan de huidige Jumbo-winkel , waardoor we een groot assortiment aan kunnen bieden wat zich grotendeels richt op foodbeleving. Het personeel dat werkzaam is in de bestaande Jumbo-supermarkt, komt in dienst van Jumbo Koornneef’’. 

Met de komst van deze supermarkt , heeft Jumbo Koornneef straks vier winkels in Westland: Monster, Naaldwijk (Foodmarkt), Kwintsheul en Wateringen. Buiten Westland heeft Jumbo Koornneef nog supermarkten in Oud-Beijerland, Scheveningen en Leidschendam (Foodmarkt).