Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
okt 26, 2023

Op bezoek bij Patijnenburg

26 oktober 2023
08:30 - 11:00
Description

Op bezoek bij Patijnenburg

Met veel enthousiasme nodigen we je uit voor een inspirerend bezoek aan Patijnenburg op 26 oktober. Dit bezoek biedt een unieke gelegenheid om dieper inzicht te krijgen in de actuele ontwikkelingen binnen het bedrijf en tevens een verrijkende dialoog aan te gaan over de veranderende arbeidsmarkt en de rol van sociale ontwikkeling.

 Datum: 26 oktober

Tijd: 08:30 – 11:00 uur

Locatie: Ambachtstraat 10, 2671 CN Naaldwijk

 We zijn verheugd dat de recent aangetreden Algemeen Directeur, Ruud van Diemen, ons zal verwelkomen met een inspirerend verhaal. Patijnenburg is maatschappelijk partner van MKB Westland en is een dynamisch bedrijf dat diepgeworteld is in het Westland en midden in de maatschappij staat. Met de veranderende arbeidsmarkt in gedachten, ondergaat Patijnenburg momenteel een transitie naar een sociaal ontwikkelbedrijf. Dit proces wordt vormgegeven met de betrokkenheid van ondernemers, de gemeente en andere partners binnen het sociaal domein.

 Tijdens ons bezoek zullen we de gelegenheid hebben om met elkaar in gesprek te gaan over de betekenis van deze ontwikkelingen voor Patijnenburg en de bredere context van sociale veranderingen. Daarnaast zal er een fascinerende inkijk worden geboden in de activiteiten en waarden van dit bijzondere bedrijf.

 Om ervoor te zorgen dat we een gepast programma kunnen aanbieden, is de indeling van het bezoek afhankelijk van de grootte van de groep. We streven ernaar om een interactieve en informatieve ervaring te creëren die tegemoetkomt aan de interesses van onze leden.

 Voor degenen die graag een lunch willen meenemen, wordt gezorgd. Op die manier kunnen we ook na afloop van het programma nog informeel met elkaar van gedachten wisselen.

Details

Date:
26 oktober 2023
Time:
08:30/11:00

Registraties zijn gesloten voor dit evenement