Bodytec Studio introduceert EMS-formule en biedt franchise­mogelijkheden voor groei

De afgelopen maanden heeft Bodytec Studio met grote toewijding gewerkt aan het opzetten van een solide fundament voor de verdere introductie van EMS (Electro Myo Stimulatie) in Nederland. 

EMS-sessies hebben bewezen effect te hebben op diverse aspecten van de gezondheid, waaronder verbeterde bloedsomloop, huidverbetering, vermindering van cellulitis, pijnbestrijding, vetverbranding, spierkracht, vermindering van nek-, schouder-, rug-, heup-, knie- en enkelklachten. 

Wat Bodytec Studio uniek maakt, is dat een enkele sessie slechts 20 minuten duurt en zorgt voor een snelle en evenwichtige opbouw van spierkracht met de nadruk op explosieve krachtontwikkeling. Omdat alle spiergroepen tegelijkertijd worden aangesproken, is onze aanpak uiterst effectief. De persoonlijke begeleiding zorgt voor loyale en langdurige klantrelaties met een bovengemiddelde besteding. 

Om groei te faciliteren, bieden we ondernemers de mogelijkheid om deel uit te maken van ons succesverhaal via ons franchiseprogramma. Dit programma biedt ondernemers de kans om onze bewezen formule te implementeren en te profiteren van onze gedeelde kennis en ervaring. In samenwerking met lokale ondernemers betreden we de markt en breidt de Bodytec Studio de aanwezigheid verder uit.

bodytecstudio.nl