Aanmelden: Energiek Ontbijt

Daags na Prinsjesdag organiseert MKB Westland al jarenlang een Energiek Ontbijt bij Westland Infra energy services in Poeldijk. Vanwege corona is het dit jaar helaas niet mogelijk om op deze bekende locatie een evenement te organiseren. In goed overleg met partner Westland Infra is uiteindelijk besloten de ontbijtsessie op een andere locatie te organiseren. Vanwege de beschikbaarheid van een geschikte ruimte én een spreker die de zaal met energie kan toespreken, is nu besloten de bijeenkomst te houden op dinsdag 29 september. Locatie zal De Kiem in ’s-Gravenzande zijn.

MKB Westland is trots dat als spreker Richard Engelfriet zijn medewerking heeft toegezegd aan het Energiek Ontbijt. Na het eten van een croissantje, wat vers fruit en het drinken van een kop koffie zal de Tilburger u meenemen in een inspirerend verhaal. Engelfriet is bekend als dagvoorzitter en is naar eigen zeggen gek op het doen van onderzoek. “Ik geniet van uitzoeken, uitpluizen en kritisch beschouwen. En ik geniet ervan dat op een toegankelijke manier over te brengen aan mijn publiek.” Meerdere (management)boeken verschenen van zijn hand, waaronder ‘De Succesillusie’ en meerdere boeken zijn genomineerd voor managementboek van het jaar.

Kortom: MKB Westland is blij om weer een bijeenkomst te kunnen organiseren, uiteraard zal e.e.a. plaatsvinden met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Wij ontvangen met regelmaat gasten op onze bijeenkomsten. Echter aangezien er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, zal bij het overschrijden van het aantal inschrijvingen, primair toegang worden verleend aan leden van MKB Westland.

Datum:                 dinsdag 29 september 2020
Ontbijt:                 7:00 uur – 8:00 uur
Spreker:               8:00 uur – 9:00 uur
Einde:                   9:15 uur
Locatie:                De Kiem
Adres:                   Koningin Julianaweg 91 , ’s-Gravenzande

Wij hopen je te mogen begroeten!

Aanmelden