Wie nomineer jij voor de WNO 2020?

Vorig jaar won NON POP UP de felbegeerde MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Tijdens de prijsuitreiking vorig jaar konden we niet voorzien wat er dit jaar op ondernemers af zou komen. Juist nu vonden wij dat die ondernemers een blijk van waardering verdienen. Dus ook in 2020 zal de Westport Notarissen Ondernemersprijs uitgereikt worden.

Sinds dit jaar heeft de prijs van MKB Westland een nieuwe naam. Hoofdsponsor Westland Partners Notarissen heeft een naamswijziging ondergaan een gaat verder als Westport Notarissen. Ook de ondernemersprijs is met een nieuwe naam in een nieuw jasje gestoken: Westport Notarissen Ondernemersprijs.

Wie gaat er dit jaar met de prijs vandoor? Die vraag mag je (onderaan deze pagina) beantwoorden. Je kunt t/m 14 september a.s. (17.00 uur) een Westlands bedrijf nomineren voor de 13e editie van de Westport Notarissen Ondernemersprijs

Op donderdag 19 november a.s. wordt de Westport Notarissen Ondernemersprijs uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Drie bedrijven die vanuit alle aanmeldingen genomineerd worden, kunnen voor die tijd een een bezoek verwachten van de jury.

De jury bestaat dit jaar uit:
Lars Boellaard – juryvoorzitter
Aart den Haan
Inge Vermeulen
Gerard van Hoeven
Manon van der Ende
Shirley Schelkers

Het winnen van de Westport Notarissen Ondernemersprijs staat niet alleen fraai op het cv van een onderneming, ook levert de prijs veel publiciteit op. Die aandacht gaat overigens niet alleen maar uit naar de winnaar. In de aanloop naar de definitieve bekendmaking richt de WOS de schijnwerpers op de drie finalisten. In promotiefilmpjes die worden uitgezonden op de WOS, worden de drie kanshebbers nader gepresenteerd. Benieuwd naar wie de prijs nog meer hebben gewonnen, bekijk dan alle prijswinnaars.

Nomineer t/m 14 september (17.00 uur) een bedrijf en wie weet gaat deze nominatie er wel vandoor met de prestigieuze prijs!

Nominatie is gesloten!