Wie nomineer jij voor de WNO 2021?

Vorig jaar won BIG GREEN EGG de felbegeerde MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs. Een bijzonder jaar, met een evenzo bijzonder uitzending middels onze partner WOS.

Wie gaat er dit jaar met de prijs vandoor? Die vraag mag je (onderaan deze pagina) beantwoorden. Je kunt t/m 26 september a.s. een Westlands bedrijf nomineren voor de 14e editie van de Westport Notarissen Ondernemersprijs

Op donderdag 25 november a.s. wordt de Westport Notarissen Ondernemersprijs uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Drie bedrijven die vanuit alle aanmeldingen genomineerd worden, kunnen voor die tijd een een bezoek verwachten van de jury.

De jury bestaat dit jaar uit:
Lars Boellaard – juryvoorzitter
Shirley Schelkers
Eric de Winter
Inge Vermeulen
Maurice Dame
Wessel Buddingh’

Het winnen van de Westport Notarissen Ondernemersprijs staat niet alleen fraai op het cv van een onderneming, ook levert de prijs veel publiciteit op. Die aandacht gaat overigens niet alleen maar uit naar de winnaar. In de aanloop naar de definitieve bekendmaking richt de WOS de schijnwerpers op de drie finalisten. In promotiefilmpjes die worden uitgezonden op de WOS, worden de drie kanshebbers nader gepresenteerd. Benieuwd naar wie de prijs nog meer hebben gewonnen, bekijk dan alle prijswinnaars.

Nomineer t/m 26 september een bedrijf en wie weet gaat deze nominatie er wel vandoor met de prestigieuze prijs!