Wie geef jij op voor de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs?

Op donderdag 24 november wordt in de sfeervolle ambiance van de Oude Kerk in Naaldwijk voor de vijftiende keer de Westlandse Ondernemersprijs uitgereikt.

Er wordt dit jaar extra uitgekeken naar de Eindejaarsbijeenkomst. MKB Westland-voorzitter Shirley Schelkers licht toe waarom: “Het afgelopen jaar hebben we met grootste geheimhouding de prijzen bij de bedrijven zelf uitgereikt. Door WOS Media is dit prachtig in beeld gebracht, maar de ontmoeting met elkaar werd gemist. We kijken ernaar uit het dit jaar weer op de vertrouwde locatie te kunnen doen en onze leden weer te ontmoeten; de uitreiking en het aansluitende feest worden dit jaar in een nieuw jasje gestoken.

(Video: WOS Media)

Vanaf dit moment kunnen bedrijven worden aangedragen voor de prestigieuze prijs. Het staat iedereen vrij om een bedrijf voor te dragen. Onder leiding van voorzitter Lars Boellaard zullen de juryleden uit de nominaties drie bedrijven selecteren. “De jury gaat bij deze drie genomineerden langs. Tijdens het bezoek door de voltallige jury kan het bedrijf laten zien waarom het de Ondernemersprijs verdient. Daarnaast lopen de juryleden in koppels van twee een dag stage bij een bedrijf, vaak in een beroep dat zij niet goed kennen. Uiteraard worden de juryleden gevolgd door de WOS-camera. Zo kan iedereen meegenieten van het bedrijf, maar ook van de meewerkstages. Dit is ieder jaar opnieuw een leerzame ervaring.” aldus notaris Lars Boellaard van Westport Notarissen.

GJ, Dé HR Partner uit Naaldwijk heeft in 2021 de prestigieuze MKB-prijs gewonnen. Wie Remmert Keizer en zijn team als winnaar opvolgt, is uiteindelijk aan de jury. Nu is eerst het grote publiek aan zet. Je hebt tot en met 25 september 17:00 uur de tijd om een Westlandse onderneming aan te melden.