Westland Partners blijft komende 3 jaar sponsor van MKB Westland Partners Ondernemersprijs

Op woensdag 29 juni is de sponsorovereenkomst tussen MKB Westland en Westland Partners met 3 jaar verlengd. De MKB Westland Eindejaarsbijeenkomst die altijd plaatsvindt in de Oude Kerk in Naaldwijk kan ook dit jaar weer rekenen op vertrouwde hoofdsponsor Westland Partners. Peter Quist en Lars Boellaard ondertekenden de overeenkomst namens Westland Partners. 

Lars Boellaard vertelt: “Na 10 jaar merken we nog steeds dat de prijs enorm leeft onder ondernemers in Westland. Wij dragen deze ondernemers een warm hart toe en laten dit graag blijken door middel van onze sponsoring aan de MKB Westland Partners Ondernemersprijs.”

Ook Henk Salome is verheugd dat Westland Partners zich de komende jaren weer verbindt aan de ondernemersprijs. “Na de prettige samenwerking van de afgelopen jaren, zijn wij erg blij dat we deze samenwerking de komende jaren verder kunnen voortzetten”, aldus een tevreden voorzitter.

Op donderdag 24 november vindt de Eindejaarsbijeenkomst met uitreiking van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs plaats in de Oude Kerk in Naaldwijk. Vanaf 1 september kan men via www.mkbwestland.nl een ondernemer nomineren voor deze felbegeerde prijs.