Westland Onderneemt

MKB Westland en VNO-NCW Westland Delfland nodigen u van harte uit voor de eerste editie van ‘Westland Onderneemt’ op maandag 9 maart aanstaande. De twee werkgeversorganisaties hebben vaker gezamenlijk evenementen georganiseerd en hebben de handen nu wederom ineen geslagen. Westland Onderneemt vindt plaats in het World Horti Center in Naaldwijk.

Hoofdsponsor van het evenement is Rabobank Westland. Een van hun speerpunten voor ondernemers is ‘Duurzamer groeien’. Vanuit de coöperatieve mentaliteit worden oplossingen gezocht waarvan iedereen beter wordt.

Midterm debat
Precies tussen twee gemeenteraadsverkiezingen in organiseren wij dit debat. Wat is er in de eerste twee jaar gebeurd en wat staat Westland de komende jaren te wachten?  Onder leiding van moderator Rob Veenman kruisen de acht fractievoorzitters van CDA Westland, D66 Westland, Gemeentebelang Westland, Groen Links Westland, LPF Westland, PvdA Westland, VVD Westland en Westland Verstandig met elkaar de degens over onderwerpen die voor Westland en het Westlandse bedrijfsleven belangrijk zijn.

Voorzitter MKB Nederland
Jacco Vonhof begon een schoonmaakbedrijf met slechts een oude bestelwagen en een ladder. Nu kent zijn bedrijf 1500 werknemers en heeft hij de dagelijkse leiding uit handen gegeven. Dit geeft Vonhof tijd en ruimte om als voorzitter van MKB Nederland te strijden voor de belangen van ondernemers. Als oud-regiovoorzitter van VNO-NCW Midden is hij de ideale spreker om een gecombineerd publiek van MKB- en VNO-NCW-leden toe te spreken. Welke tips en ervaringen zal hij uit den lande meenemen naar Westland?

Algemene gegevens Westland Onderneemt
Als u vooraf vragen heeft voor de fractievoorzitters van de Westlandse Gemeenteraad en/of voor Jacco Vonhof, kunt u deze e-mailen naar info@mkbwestland.nl. Er zal geprobeerd worden deze onderwerpen op te nemen in het programma.

Wij zien u graag op maandag 9 maart a.s. tijdens Westland Onderneemt.

U kunt zich hier aanmelden.

Programma
15:45 uur: Inloop met koffie/thee
16:30 uur: Opening door Rob Veenman en vertegenwoordiger Rabobank
16:33 uur: Welkomstwoord Pieter Eenhoorn en Shirley Schelkers
16:36 uur: Politiek debat
17:30 uur: Jacco Vonhof
18:15 uur: Borrel met hapjes
19:15 uur: Einde bijeenkomst

Locatie:
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk