Westland HortiTours

Aad Verduijn en Wilma Verkade vieren dit jaar het vijfjarig jubileum van Westland HortiTours. Samen organiseert dit duo professionele rondleidingen in de Nederlandse glastuinbouwsector. “Wij bieden onze klanten, dat zijn onder andere (internationale) bezoekers van bedrijven, overheden, hogescholen of ambassades de kans om de Westlandse tuinbouw van dichtbij mee te maken. Tijdens onze rondleidingen tonen wij de laatste innovaties en vertellen we alles over de nieuwste ontwikkelingen in de sector.”

Maatwerk door ervaring

“Het geheim achter ons succes de afgelopen jaren, is het ontzorgend en dienstverlenende karakter van Westland HortiTours”, benadrukken Aad en Wilma. “Wij stemmen onze rondleidingen af op de wensen van de organisatie die bij ons een aanvraag doet en we verzorgen desgewenst alles daaromheen. Van vervoer naar locatie tot catering en overnachtingen toe. De klant kan als hij dat wenst compleet worden ontzorgd. Service en flexibiliteit staan bij ons hoog aangeschreven.”

Met ruim 40 jaar ervaring in de tuinbouwtechniek, kent Aad Verduijn de sector als geen ander. Zijn opgebouwde netwerk bij kwekerijen en toeleveranciers zetten zij in om elke horti tour precies op maat te maken. “Door mijn persoonlijke relatie met meer dan dertig kwekers, tuinbouwspecialisten en -toeleveranciers, heb ik makkelijk toegang”, knipoogt Aad. “Dat geeft ons de unieke mogelijkheid om onze rondleidingen volledig af te stemmen op de wensen van het gezelschap. Neemt de groep graag een all-in kijkje achter de schermen bij bloemen-, planten- of, groentetelers? Of hebben zij interesse in de wereld van klimaatsystemen, transport of andere tuinbouwtechniek? Bij ons is bijna alles mogelijk.”

Enthousiasme als drijfveer

Groepen tot 12 personen neemt Aad het liefst persoonlijk mee op pad. “Het is mijn werk en hobby om mensen mee te nemen in mijn enthousiasme voor de Nederlandse glastuinbouw”, glimlacht hij. Wilma deelt die liefde voor tuinbouw en organiseert de rondleidingen op maat met veel plezier. Wilma: “Voor grotere groepen en internationale gezelschappen kunnen onze klanten ook rekenen op Westland HortiTours. Wij regelen dan een extra rondleider, tolk of deskundige gids die de taal beheerst.”