Westland Doet Duurzaam

“Westland Doet Duurzaam” nieuw Duurzaamheidsevenement op 10 oktober
Gemeente Westland organiseert samen met MKB Westland en VNO-NCW West een nieuw evenement ter ere van de Dag van de Duurzaamheid. De organisaties werken samen om zoveel mogelijk particulieren en bedrijven te motiveren duurzame keuzes te maken en een netwerk te bieden.

Westland Doet Duurzaam
Het nieuwe evenement gaat plaatsvinden op dinsdag 10 oktober en wordt gehouden bij het World Horti Center in Honselersdijk. Het is zowel voor bedrijven als particulieren interessant om bij te wonen omdat er een divers programma wordt aangeboden.

Duurzame standhouders gezocht
Er komt een inspirerende spreker en daarnaast een beurs om inspiratie en informatie te vinden rondom het thema duurzaamheid. Er is plek voor een ongeveer 30 bedrijven en organisaties om zich te presenteren aan het Westlandse publiek. Bekijk de flyer hier.

 Unieke samenwerking
Erik van Duren: “Ik ben heel erg blij met deze mooie samenwerking. Het geeft ons de kans een breed gedragen evenement neer te zetten rondom het thema duurzaamheid. Ik hoop dat er veel Westlandse organisaties zijn die deze kans grijpen om zich te presenteren aan het Westlandse publiek. Uiteraard is gemeente zelf ook aanwezig met een stand.”

Meer informatie over deelname aan het event is terug te vinden op www.westlandwoontduurzaam.nl/event. Na de zomervakantie komen de tickets beschikbaar om het evenement te bezoeken. Het evenement is gratis toegankelijk.

Westland Woont Duurzaam is een initiatief van gemeente Westland om Westlanders te motiveren te verduurzamen, zowel particulier als zakelijk. Via de website wordt informatie gedeeld over duurzaamheid, subsidies en vergunningsaanvragen en kunnen vragen gesteld worden.

Foto: v.l.n.r:  Erik van Duren (Westland), Marck Haagen (VNO-NCW West), Giel Biersteker (Biersteker), Irene van der Knijff (Westland), Bart Sosef (VNO-NVW West), Shirley Schelkers (MKB Westland), Rianne de Goeij, (Spontaan Communicatie). – Thierry Schut