Van stagiair tot directeur

25 jaar geleden gestart als stagiair en inmiddels al 4 jaar directeur. Het klinkt als een jongensboek, maar voor Mike van Eeghem is het exact hoe zijn carrière is verlopen.

Na het afronden van zijn MTS in 1998 startte Mike bij Elektravon zijn stage als assistent elektromonteur. Vanuit hier maakte hij de overstap naar de utiliteitsbouw en werkte hij negen jaar als monteur. Mike: “Toen ik startte, was er een tekort aan monteurs. Ambitieus (en ongeduldig) als ik ben, wilde ik graag groeien en meer verantwoordelijkheid. Zo had ik binnen een half jaar al mijn eigen project met een team onder me. Na negen jaar als monteur, maakte ik de overstap naar kantoor. Daar ben ik van calculator, werkvoorbereider, enginering, (assistent) projectleider, projectmanager naar bedrijfsleider projecten doorgegroeid en uiteindelijk directeur geworden. Je kunt dus wel zeggen dat ik alle facetten van het vak heb kunnen ervaren, net als veel andere collega’s die toentertijd samen met mij startte.

Elektravon biedt hoogwaardige installaties in nieuwbouw, renovatie van woningbouw, utiliteit en industriële projecten van klein tot groot. Opererend vanuit Breda, Naaldwijk en Leiden bieden we een breed pallet aan diensten; meet- en regeltechniek, besturingstechniek, beveiligingsinstallatie, brandmeldinstallatie, toegangsinstallatie, camera installatie, inspectie en service & onderhoud. Ook mag de tuinbouw-tak natuurlijk niet ontbreken als Westlands bedrijf! “Uniek voor de sector,” aldus Mike. “Wij zijn eigenlijk actief in alle takken van sport en willen ons werk elke dag iets beter doen dan gisteren. Dat is best een uitdaging, maar tegelijkertijd ook waar ik heel trots op ben. Mede door de overname van Elektravon door De Groot Installatiegroep in 2019 kunnen we met nóg meer slagkracht onze projecten realiseren.”

werkenbijelektravon.nl