VAMOS Support

VAMOS a la playa! Daar waar de zomervakantie staat voor een periode van rust, plezier en inspiratie, wordt dat door veel ondernemers dit jaar anders ervaren. Door corona overheerst een gevoel van onrust en onzekerheid. Een flinke domper voor bedrijven die door de aangescherpte wet- en regelgeving niet meer kunnen werken zoals zij voorheen deden.

Deze hele situatie – hoe naar ook – is een wake-up call voor alle ondernemers. Vooral om op creatieve manieren hun bedrijf te laten voortbestaan en daar bouwt VAMOS Support graag aan mee.

Tom Baremans (initiatiefnemer):

“Met VAMOS Support helpen wij mkb’ers aan een stevig fundament voor duurzame groei. Dit door te focussen op de 5 basisonderdelen van ieder bedrijf: strategy, operations, marketing, finance en people. Aan de hand van diverse groeitrajecten helpen wij bedrijven op een duurzame manier naar het volgende level, ongeacht de omvang van de onderneming. Wij zorgen dat het fundament staat en waarborgen dat alle basisonderdelen op elkaar afgestemd blijven. The sky is the limit!”

Het bedrijf telt sinds april 2020 16 jonge en ambitieuze experts. Dit is een combinatie van ondernemers met jarenlange ervaring binnen hun vakgebied en hoogopgeleide medewerkers en studenten, die werkwijzen binnen mkb-bedrijven razendsnel doorhebben. Ook financieel is dit een aantrekkelijke combinatie voor de voornamelijk Westlandse opdrachtgevers.

Hoe werkt zo’n groeitraject precies?

Ze helpen bedrijven om zo slim mogelijk te groeien en kijken hierbij naar de groeifase waarin het bedrijf zich bevindt. Iedere organisatie doorloopt namelijk dezelfde fases, maar elk groeitraject is uniek. Waar de precieze groei binnen een organisatie nodig (en soms zelfs essentieel) is, wordt bepaald aan de hand van een intake.

Daar waar het ene bedrijf meer behoefte heeft aan tactische ondersteuning op het gebied van hrm, is het andere bedrijf genoodzaakt om de omzet te verhogen aan de hand van strategisch marketingadvies en uitvoerende financiële ondersteuning. Samen met de opdrachtgever wordt een plan van aanpak gemaakt. En dan? Dan gaan ze aan de slag – VAMOS! Alles wordt achter de schermen uitgedacht, klaargezet en geïmplementeerd. Daarna vieren ze gezamenlijk met de opdrachtgever de successen. 

VAMOS Support opent deuren

Op 31 augustus opende VAMOS Support haar deuren aan de Hovenierstraat 101 in Naaldwijk. De ‘supporters’ vertellen je daar graag meer over hun groeitrajecten. Tot nu toe helpen zij op maandelijks terugkerende basis al 27 bedrijven. Ben jij de volgende? Plan een afspraak via www.vamossupport.nl en volg ze vooral op social media!