Vallen en opstaan tijdens het Energiek Ontbijt met Erben Wennemars

In alle vroegte werd een heerlijk ontbijt geserveerd bij Westland Infra (JUVA). Na het ontbijt, waarbij flink genetwerkt werd, was het tijd voor Erben Wennemars. Erben gaf een kijkje in zijn leven, het verloop van zijn sportcarrière en de tijd daarna. Zijn vermakelijke en inspirerende verhaal zorgde voor een energiek begin van de dag.

Voordat Erben het woord kreeg maakte gastheer Frank Binnekamp (directeur van N.V. Juva) van de gelegenheid gebruikt om de aanwezigen te informeren over de prachtige aardwarmteprojecten die op dit moment door heel Nederland ontwikkeld worden. Sterk door het collectief.

Lars Boellaard deed en oproep om ondernemers te nomineren voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Vanuit zijn rol als juryvoorzitter benadrukte hij nogmaals dat dit een prachtige prijs is met alleen maar winnaars.

MKB-voorzitter Shirley Schelkers benoemde de speerpunten van MKB Westland (zie onder) en gaf daarna het podium aan Erben. Een verhaal vol passie voor de schaatssport volgde. Na al zijn ervaringen vindt Erben dat het niet om het doel gaat maar om de bedoeling. Dan kan werk en sport met passie worden gedaan.

De bijeenkomst werd afgesloten door Shirley Schelkers die de aanwezigen uitnodigde voor een kop koffie en de volgende bijeenkomsten van MKB Westland, het Retailevent op 28 oktober a.s.

Speerpunten MKB Westland*

  1. Consistent economisch beleid
  2. Goede samenwerking met gemeente Westland
  3. Communicatie met bedrijfsleven
  4. Ambitie op het gebied van MKB-vriendelijkheid
  5. Goede infrastructuur
  6. Levendige (winkel) centra
  7. Veiligheid
  8. Ontwikkelen BIZ’en
  9. Aanbestedingsbeleid
  10. Samenwerkingen belangenorganisaties

* Lees het volledige document hier.

Fotografie: Rolf van Koppen