UITNODIGING WEBINAR ‘Financieel Vitaal Ondernemen’

Uiteraard heeft de coronacrisis een enorme impact op jou als ondernemer. Daarom bieden wij jou een interactieve webinarserie aan die in het teken staat van de MVO-thema’s: de waarde van werk en de gezondheid van de mens en bedrijf. In dit laatste webinar gaan wij dan ook in op de gezondheid van jouw bedrijf. Want een gezond bedrijf voorkomt onzekerheid bij jouzelf en jouw medewerkers.

Dit derde webinar in de serie ‘Vitaal & wendbaar in coronatijd’ gaat over de uitdagingen die je in jouw onderneming juist deze onzekere tijd tegenkomt. In dit webinar geven we een aantal praktische handvaten waarmee je direct na het webinar aan de slag kunt:

Bedrijfsvoering: hoe om te gaan met jouw bedrijfsvoering in een veranderende wereld.
Juridisch: hoe ga je om met lopende contracten en wat zijn de mogelijkheden als je in financieel zwaar weer zit.
Omdenken: hoe zorg je dat jouw onderneming ook in een veranderde wereld succesvol blijft.

Dit inspirerende webinar vindt plaats op donderdag 16 juli van 9.00 uur tot 10.00 uur.

Meld je hier aan voor dit webinar!

Het webinar wordt verzorgd door:
Aad Janszen

Aad Janszen is namens het Ondernemersklankbord de gespreksleider van deze ochtend. Het ondernemersklankbord helpt ondernemers bij vraagstukken in hun bedrijfsvoering. “We laten anderen graag meeprofiteren van onze fouten, zodat zij die niet opnieuw maken.” Vanuit deze praktijkervaringen delen zij vandaag graag hun tips en tricks met de deelnemers aan het webinar.

Willem Merens
Heeft vanuit zijn jarenlange ervaring als curator en jurist veel kennis over de juridische kant van het ondernemen. Juist nu ondernemingen in zwaar weer zitten is het belangrijk te kijken naar bestaande contracten en of juridisch zaken op orde zijn. Tijdens het webinar zal hij dan ook hands on tips geven aan ondernemers om direct mee aan de slag te gaan.

Aad Lansbergen
We sluiten het webinar af met Aad Lansbergen. Aad heeft al diverse bedrijven uit crisissituaties weten te begeleiden door nieuwe kansen te schetsen en bedrijven een nieuwe richting in te helpen slaan. Een omdenker pur sang.