Terugblik ledenlunch

Bij de ledenlunches van MKB Westland staat ontmoeting centraal. Deze lunches bieden zowel nieuwe als bestaande leden de kans om elkaar te ontmoeten in een sfeervolle setting. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen leden kennis maken met elkaar, de bestuursleden en de office van MKB Westland. Deze lunches vinden meerdere keren per jaar plaats, waarbij alle leden op roulerende basis worden uitgenodigd om deel te nemen.

Eind mei waren wij voor de ledenlunch te gast bij Restaurant Bij5 in Naaldwijk. Deze keer werd de lunch bijgewoond door een grote groep nieuwe leden, onze co-partner EY, aankomend lid JPT Personal Training & Coaching en diverse bestaande leden. Voorzitter Shirley Schelkers riep tijdens de lunch de leden op om vooral deel te nemen aan de geplande evenementen en bedrijfsbezoeken. Ze benadrukte dat dit momenten zijn om nieuwe ondernemers te leren kennen en het netwerk van MKB Westland te benutten voor ondernemersvraagstukken. Na afloop van de lunch werd er nog gezellig nagepraat door de diverse aanwezige leden. Wij kijken met plezier terug op deze bijeenkomst en zien uit naar de volgende lunch.

De ledenlunches van MKB Westland bieden een waardevolle gelegenheid voor leden om hun netwerk uit te breiden, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en inzichten te delen. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de gemeenschap en dragen bij aan de versterking van de onderlinge banden tussen de leden.