Succesvolle Kennissessie over Copilot voor Microsoft 365: De Toekomst van Bedrijfsdata en Procesautomatisering

Op 11 juni gingen de leden van MKB Westland terug naar de schoolbanken voor een exclusieve sessie over Copilot voor Microsoft 365. De workshop werd vanuit de Denktank Digitalisering geleid door Joeri Schnetz (VTM Groep) en Richard Doorduijn (JR-IT).

Tijdens de sessie bij MBO Westland in het World Horti Center ontdekten de aanwezigen hoe Copilot voor Microsoft 365 bedrijfsdata kan omzetten in waardevolle inzichten met behulp van geavanceerde AI-technologieën. Dit helpt bedrijven om patronen te ontdekken, trends te analyseren en betere beslissingen te nemen. Ook werd duidelijk hoe Copilot repetitieve taken kan automatiseren en complexe workflows kan stroomlijnen, waardoor er meer tijd vrijkomt voor strategische initiatieven en minder tijd verloren gaat aan routinematige handelingen.

“Het was inspirerend om te zien hoe snel bedrijven de mogelijkheden van Copilot omarmen om hun data en processen te verbeteren,” zei Joeri Schnetz. Richard Doorduijn voegde daaraan toe: “Deze sessie markeert een belangrijke stap richting een efficiëntere, data-gestuurde toekomst met Copilot voor Microsoft 365. We kijken ernaar uit om bedrijven verder te helpen in hun digitale transformatie.”

Vice-Voorzitter Eric de Winter blikt tevreden terug op de workshop. “Deelnemers kregen de kans om live te zien hoe deze krachtige tool hun dagelijkse werkzaamheden kan verbeteren. Maar wel binnen een beveiligde omgeving in tegenstelling tot de beschikbare open AI opties.”