Stageplek beschikbaar

Stageplek vanaf september:

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van marketing en communicatie of eventmanagement? Dan hebben wij een interessante mogelijkheid voor jou! Wij bieden een stageplek aan waar je volop de gelegenheid krijgt om je talenten te ontwikkelen en ervaring op te doen binnen diverse facetten van de marketing- communicatie en events wereld.

Werkzaamheden:

Als stagiair(e) in ons team krijg je de kans om je bezig te houden met diverse taken binnen het marketing- communicatie en events domein.

 

Social media: Het beheren en bijhouden van onze social media-accounts. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van boeiende content, het monitoren van reacties en het bedenken van creatieve campagnes om onze online aanwezigheid te vergroten.

Organiseren van events: Samen met ons team help je bij het organiseren en coördineren van evenementen en activiteiten. Hierbij krijg je de kans om je organisatorische skills te tonen en te werken aan het succesvol neerzetten van diverse events.

Digitale nieuwsbrieven: Je zult betrokken worden bij het opstellen en versturen van digitale nieuwsbrieven. Hierbij is het belangrijk dat je oog hebt voor de doelgroep en relevante content weet te creëren om onze klanten te informeren en te inspireren.

Onderhouden van de website: Je helpt mee met het up-to-date houden van onze website, waarbij je zorgt voor nieuwe content, afbeeldingen en andere relevante informatie.

Wij bieden:

  • Een leerzame en inspirerende stageplek waar je je talenten verder kunt ontwikkelen.
  • Goede begeleiding.
  • Een passende stagevergoeding.
  • Een dynamische werkplek.

Profiel:

  • Je volgt een relevante studie op het gebied van marketing, communicatie, eventmanagement of een vergelijkbare richting.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
  • Affiniteit met social media, events, digitale nieuwsbrieven en website-onderhoud is een pré.
  • Je bent creatief, zelfstandig, proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent representatief, vrolijk en opgewekt.

 

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief en cv naar info@mkbwestland.nl

 

We kijken uit naar je sollicitatie!