Shirley Schelkers nieuwe voorzitter MKB Westland

Tijdens een goed bezochte haringparty in Poeldijk heeft MKB Westland de nieuwe voorzitter gepresenteerd; Shirley Schelkers. Zij is in de voorafgaande algemene ledenvergadering voor drie jaar verkozen tot voorzitter. In het dagelijks leven heeft de Naaldwijkse een eigen communicatiebureau. Op dezelfde vergadering is afscheid genomen van haar voorganger Henk Salome. Ook bestuursleden Pieter Hoogerbrugge, Erik Koeze en Edward Koornneef namen afscheid.
Het vertrek van het kwartet bestuursleden betekende ook dat er nieuwe gezichten werden voorgesteld aan het publiek. Willem Karel Nowee, Rob Starrenburg en Eric de Winter nemen het stokje over bij MKB Westland. Samen met Shirley Schelkers en Jennifer Fluitman vormt het nieuwe bestuur een goede afspiegeling van het Westlandse bedrijfsleven. De komende periode zal MKB Westland haar plannen voor de komende periode bekendmaken.
Naast de ledenvergadering en een netwerkevenement was er ook nog ruimte voor een Amerikaanse veiling. Door middel van de veiling van het eerste vaatje haring werd er €5000,- opgehaald voor Stichting Westland Sinterklaasfeest. Deze stichting zet zich in voor kinderen die normaliter geen pakjesavond kunnen vieren.