Cybercrime training ‘Digitaal Veilig’

Op 14 oktober organiseert de Gemeente Westland een gratis bijeenkomst voor ondernemers en medewerkers.

Cybercrime is helaas voor veel ondernemers een toenemend probleem. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 mkb-bedrijven ermee te maken krijgt. De meest voorkomende vormen van cybercrime zijn ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting.

De schade bij een cyberincident kan groot zijn. Denk alleen al aan de kosten voor herstel of vervanging van uw website, programma’s of data, maar ook omzetverlies en reputatieschade.

Zorg dat uw bedrijf geen slachtoffer wordt. Kom naar de gratis cybercrime training ‘Digitaal Veilig’ en leer wat u en uw medewerkers kunnen doen om het risico op cybercrime te verkleinen.

Tijdens de training leert u meer over  cybercrime en hoe u zich hiertegen kunt wapenen. U krijgt inzicht in wat er op dit moment speelt bij mkb-bedrijven en hoort van collega-ondernemers wat hen is overkomen en wat daarvan de gevolgen zijn geweest. U kunt rekenen op praktische preventietips die u direct kunt toepassen. Daarbij gaat het niet over ingewikkelde technische oplossingen, maar vooral over eenvoudig te nemen maatregelen en uw eigen gedrag om de digitale veiligheid  te verbeteren. Ook is er ruimte om eigen onderwerpen in te brengen.

Aanvang bijeenkomst: 18:00
Start programma: 19:00
Opening door: Burgemeester Arends

Schrijf je nu in via de website van het CCV!

Download hier de flyer.

Deze training wordt u aangeboden door de gemeente Westland, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en MKB Westland.