Samenwerking EY en MKB Westland: Kennis, groei en innovatie in de regio

MKB Westland en EY slaan de handen ineen om waarde toe te voegen aan het ondernemerslandschap in de regio Westland. Dit partnerschap, dat een periode van drie jaar beslaat, belooft een breed scala aan voordelen voor het midden- en kleinbedrijf in de regio.

EY (voorheen : Ernst & Young), wereldwijd bekend als een vooraanstaand (belasting)adviesbureau en accountantskantoor, staat bekend om haar uitgebreide expertise op het gebied van zekerheid, advies, strategie, transacties en belastingen. Met diepgaande kennis en ervaring ondersteunt EY ondernemers bij het identificeren en benutten van nieuwe kansen in een snel veranderende zakelijke omgeving. Of het nu gaat om adviseren over strategische beslissingen of begeleiden bij complexe transacties, EY staat klaar om ondernemers te helpen bij het realiseren van hun groeidoelstellingen en het inschatten van de risico’s die gepaard gaan met verantwoorde groei. De MKB praktijk van EY ondersteunt bij het voeren van de (salaris)administratie, het samenstellen van de jaarrekening, het opstellen van fiscale aangiften, bedrijfsopvolging en overige adviezen kenmerkend voor het MKB.

“Als vertegenwoordiger van EY ben ik ervan overtuigd dat onze langdurige betrokkenheid in Westland van onschatbare waarde is. We kijken er echt naar uit om ons nog meer te verbinden met het netwerk van MKB Westland. Het delen van kennis en expertise met de leden van MKB Westland is voor ons essentieel. Samen streven we naar een veerkrachtig en succesvol ondernemersklimaat in de regio,” aldus Jan van der Windt.

Voorzitter Shirley Schelkers benadrukt de toegevoegde waarde van het CO-partnerschap met EY, waarbij zij extra kansen ziet om haar leden te voorzien van aanvullende kennis die aansluit bij de snel veranderende actualiteiten.
Ze kijkt uit naar het organiseren van nieuwe netwerkevenementen en het bieden van waardevolle kennis aan de leden van MKB Westland.

ey.com