Ritel is jarig en geeft een auto weg

Bij Ritel hebben ze alle merken telefoons en telecomaanbieders in huis. Naast misschien wel het breedste productaanbod, is het onafhankelijke advies één van de belangrijkste kernwaarden. En daarmee maakt Ritel al 25 jaar het verschil. Eerlijk en no-nonsense.

De grootste en snelst groeiende retailketen voor mobiele telefonie wil Ritel niet zijn. Wel de meest persoonlijke. Eentje waar je onafhankelijk advies op maat krijgt. Onafhankelijk, zowel op het gebied van telefoons als netwerkaanbieders.

Door goede afspraken met alle netwerkaanbieders en telefoonproducten, zijn klanten bij Ritel altijd verzekerd van een scherpe prijs. Zowel voor een voordelig abonnement als een nieuw toestel.

Ook zakelijk

Niet alleen voor de particulier, ook met zakelijke klanten denkt Ritel mee. Zo heeft de telecomaanbieder speciale accessoires voor mensen werkzaam in de bouw. Denk aan een hoesje dat als een bumper werkt en zorgt dat een telefoon ook bij een flinke val heel blijft. Een must voor iedere telefooneigenaar is toch wel de beschermfolie op het scherm. Medewerkers van Ritel snijden deze speciale schermfolie op maat. Daar kun je op wachten. Binnen enkele minuten is jouw scherm beschermd. De folie is bijna onzichtbaar en zorgt voor een langdurige bescherming van het glas. Zelfs een flinke stoot tegen een tafelrand heeft geen gevolgen.

Winactie

Ritel bestaat 25 jaar en viert dat met al haar klanten. Bij iedere aankoop in één van de 22 winkels of op ritel.nl kun je gratis meespelen en mooie prijzen winnen. Tot en met 31 december staat op je kassabon een unieke wincode waarmee je kunt deelnemen. Vul op www.ritel.nl/winactie de code in en maak kans op een droomreis van 1.500 euro naar keuze. In januari valt de grote klapper en verloot Ritel de hoofdprijs: Een Nissan Micra N-Sport ter waarde van maar liefst 22.500 euro.

‘De grootste en snelst groeiende retailketen voor mobiele telefonie wil Ritel niet zijn. Wel de meest persoonlijke’

Inmiddels heeft Ritel al twee droomreizen weggegeven en kun je nog drie maanden lang kans maken op een droomreis. Of je nu een laadkabel, screenprotector of hoesje koopt, elke aankoop telt mee. En hoe meer aankopen, hoe meer kans. Ritel Naaldwijk is te vinden aan De Tuinen 26.