Regionieuws

Bezoek Monster!

Het centrum van Monster heeft diverse ondernemers die het bezoeken waard zijn, voor uw dagelijkse boodschappen maar zeker ook voor meer! Wist u namelijk dat wij een vegan bakker hebben waar u de heerlijkste taarten en andere zoete lekkernijen kunt krijgen? Dit alles is te vinden bij MyCakes. Kleding shoppen kunt u onder andere bij ItsMi damesmode. En heerlijk bijkomen met een kopje koffie en een broodje kunt u bij HOP. We zien u graag in Monster om deze en al onze andere winkeliers te ontdekken!

Naaldwijk Winkelrijk

Veel leuk nieuws in Naaldwijk de afgelopen maanden. We blikken terug naar een mooi einde van 2019 waarbij we een heuse schaatsbaan hadden en SolarNRG met hun personeel kwam shoppen. Daarnaast heeft Rumah Conceptstore een verbouwing achter de rug. Een mooie nieuwe gevel en een nog ruimer winkel. Een aanwinst voor ons centrum! Daarnaast is Irma druk bezig met de verbouwingen en zal ook dit jaar nog de Irma Kids vestiging openen in Naaldwijk. Zien we u snel in Naaldwijk Winkelrijk?

Time to Dance

Time to Dance is de grootste danswinkel van Nederland!

Wij zijn gespecialiseerd in kleding en schoenen voor ballet, streetdance, modern, hip hop en tap, maar ook voor bijvoorbeeld yoga.  Wat onze winkel zo bijzonder maakt is de enorme collectie van al deze artikelen. Balletschoentjes bijvoorbeeld, hebben wij van verschillende merken en dan ook nog in breedtematen. Spitzen, de droom van iedere ballerina, moeten worden aangemeten en kunnen niet zomaar online worden besteld. Omdat iedere voet verschillend is hebben wij ruim 600 paar spitzen op voorraad.

Onze klantenkring is heel divers. Van 3 jarige meisjes die voor een roze balletpakje komen, tot dames die een leuke yoga outfit voor zichzelf willen uitzoeken. Niets is leuker om onze klanten goed te helpen zodat ze met een blij gevoel de deur uitgaan. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.

Afgelopen jaar bestonden wij alweer 10 jaar en wij gaan met veel enthousiasme op naar de volgende 10 jaar.

Naast onze fysieke winkel in Wateringen hebben wij ook een webwinkel om online alvast een indruk te krijgen van onze collectie.

Nieuwsgierig geworden?

Stap dan gerust eens bij ons binnen.

Time to Dance

Herenstraat

2291BG Wateringen

BIZ Winkelcentra aan de slag met meerjarenplannen

Westland kent in zes winkelcentra een BIZ (BedrijvenInvesteringsZone). In een BIZ verenigen de ondernemers zich om samen te werken aan kwaliteit van dat gebied. Gemeente Westland heeft de inning van de BIZ-bijdragen bij de ondernemers op zich genomen. Het bedrag wordt vervolgens uitgekeerd aan het BIZ-bestuur. Hiermee kan het betreffende bestuur in overleg met de leden onder andere evenementen organiseren, investeren in leefbaarheid en veiligheid in het centrum en feestverlichting ophangen.

Een BIZ heeft veelal een termijn van vijf jaar. Vijf van de zes BIZ’en in de centra bereiken dit jaar het einde van deze termijn. MKB Westland heeft op 20 januari een informatiebijeenkomst voor de besturen georganiseerd om hen mee te nemen in het plan van aanpak om de termijnen te verlengen. Ook de gemeente is voorstander van het verlengen van deze BIZ’en en heeft toegezegd medewerking te verlenen om de BIZ-termijnen te verlengen.

Samen met de BIZ’en zal MKB Westland nu aan de slag gaan om de plannen van de BIZ’en verder vorm te geven, afspraken met de gemeente vast te leggen en de samenwerking tussen de BIZ’en onderling te versterken. Natuurlijk zal op enig moment de mening van de bezoekers worden gepeild om zo een volledig beeld over de centra te vormen.

Wilt u meer weten over het opzetten en/of het verlengen van een BIZ neem dan gerust contact met ons op!