Regio nieuws: ‘s-Gravenzande

De afgelopen weken mocht het centrum van ’s-Gravenzande verschillende nieuwe ondernemers verwelkomen. Daarnaast vonden een aantal gevestigde ondernemers een nieuw onderkomen in het centrum.

Welkom

Na weken van broeden, opende Bastiaan den Haan in mei een splinternieuwe herenmodezaak in de Langestraat. Haantje is hiermee terug in het centrum van ’s-Gravenzande.

In de Van de Kasteelestraat opende Jornextlevel de deuren. Eigenaar en personal trainer Joris Schouten is op nummer 18 een personal training studio gestart.

Verhuizingen

Sinds begin mei is Kaasmeester Richard aan de overkant van zijn voormalige winkel in de Graaf Willem II straat te vinden. Samen met ‘De Leeuw delicatessen’ opende Richard een nieuw pand. Het pand is drie keer zo groot als de oude winkel.

Ook Van Scheijndel Wielersport is sinds begin mei op een andere locatie te vinden. Na jarenlang met veel plezier ondernemen aan het Dingemans vd Kasteeleplein, zijn de Dream bikes van Van Scheijndel nu te koop aan de Sand Ambachtstraat 78.

Opening soon

Eind juni opent Italiaans specialiteitenrestaurant Da Armando (voorheen Il Vicoletto in Naaldwijk) de deuren in de Langestraat voor pizza’s, pasta’s en antipasta.

Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de opening van 2 nieuwe horecapanden. Aan het Marktplein hoopt The Steakclub binnenkort de deuren te openen en aan het Graaf Florisplein komt een ‘Wok’.  ’s-Gravenzande bruist (bijna) weer.

www.sgravenzande.website