Regio nieuws ’s-Gravenzande: ’s-Gravenzande bruisend dezomer in met veel activiteiten

In het centrum van ’s-Gravenzande hebben de eerste evenementen dit jaar inmiddels plaatsgevonden. Na een sfeervol Montmartre de ’s-Gravenzande met brocante, planten en kunst, heeft fashion ’s-Gravenzande de nieuwste voorjaars- en zomercollecties gepresenteerd op de rode loper.

Zaterdag 2 juli is het ‘Gooi maar in mijn pet festival’. Zangkoren, muzikanten, DJ’s en bandjes treden belangeloos op en gaan na afloop van hun optredens met de pet langs. Het festival is de opmaat naar feestweek ’s-Gravenzande. De eerste feestweekactiviteiten starten op woensdag 6 juli met de traditionele wielerronde en een vossenjacht in het centrum van ’s-Gravenzande voor de kinderen. Vanaf 7 t/m 9 juli is er kermis, braderie, terrassen op het Marktplein en optredens op het Vaartplein en bij Bar de Promenade.

Na de zomervakantie viert Glaz op 27 augustus haar 10-jarig bestaan met een rondgang van 4 dweilorkesten door het centrum van ’s-Gravenzande. De optredens worden afgesloten met een gezamenlijk optreden op het Marktplein, een ware happening.

10 september stellen diverse monumenten in het centrum hun deuren open in het kader van Monumentendag 2022. Ook verzorgt Kinderdagverblijf Okidoki i.s.m. Vereniging Oud ’s-Gravenzande een leuke speurtocht voor de kinderen in het kader van haar 30-jarig bestaan.De zomeractiviteiten worden afgesloten met de Rijkzwaanloop op 24 september en het Breejedurp Oldtimer Festival op 1 oktober a.s.

Meer informatie over deze evenementen vind je op: https://www.sgravenzande.website/agenda