Regio nieuws: Naaldwijk

Tijdens de recente lockdownperiode is er hard gewerkt aan de verbetering van het centrum. Om preciezer te zijn; een flink aantal straten is stevig aangepakt. De Herenstraat, Julianastraat en het winkelgebied van de Molenstraat hebben een nieuwe bestrating gekregen. De straten zijn nu weer egaal, de obstakels zijn verwijderd en zo is het centrum weer toegankelijk voor een brede doelgroep.   

De straten in het centrum zijn tevens voorzien van het nodige groen, voor een mooie aanblik en om een bijdrage te leveren aan de biodiversiteit. Zo zijn er grote plantenbakken met palmen geplaatst en ook diverse andere bomen hebben een plekje gekregen in het winkelgebied. Uiteraard zijn ook de hanging baskets weer bevestigd aan de lantaarnpalen. Zo is Naaldwijk een visitekaartje voor Greenport Westland!

Na de heropening van de winkels en horeca ziet Naaldwijk er dus weer aanzienlijk fleuriger en gezelliger uit. De ruime terrassen bieden met het mooie weer een prachtige aanblik en veel gezelligheid.

Ondanks alle coronaproblemen zijn er gelukkig weer verschillende ondernemers die een winkel gaan openen of geopend hebben. We heten de nieuwe ondernemers van harte welkom en kijken uit naar een prettige samenwerking.

Ook nieuw is de website van Naaldwijk Winkelrijk! Panorama Studios heeft een eigentijds gezicht gegeven aan het platform waarbij een goed overzicht is gecreëerd tussen bereikbaarheid, evenementen, horeca-aanbod en winkelaanbod.

Kortom, Naaldwijk heeft er tijdens de noodgedwongen sluiting alles aan gedaan om weer helemaal klaar te staan voor de bezoekers. Beleven, ontmoeten, proeven en winkelen kun je deze zomer in Naaldwijk doen!