Regio nieuws: Honselersdijk

BIZ Honselersdijk stelt graag de nieuwste aanwinst in Honselersdijk aan je voor. ‘Keitje Bloemstylist’ is sinds 1 mei jl. gevestigd aan Dijkstraat 10. Het bedrijf is in 1995 opgericht door Alice van Zeijl, een bloemstylist in hart en nieren mét een enorm hart voor het Varend Corso. Inmiddels is Van Zeijl namelijk al 13 jaar arrangeur van vele corsoboten.

Breed aanbod

In de winkel aan de Dijkstraat kunnen consumenten en bedrijven terecht voor het kopen van mooie boeketten, zijden bloemen en leuke cadeautjes, maar ook voor het stylen van het huis, een locatie of een evenement. Daarnaast is er in de winkel ook een hoekje ingericht voor rouw- en trouwgesprekken. Het hart van deze onderneemster ligt met name bij het rouwbloemwerk. Van Zeijl onderscheidt zich door het persoonlijke contact, waar zij erg veel waarde aan hecht.

Workshops

Ten slotte kunt u bij Keitje Bloemstylist ook terecht voor workshops in kleinere groepen. Voor wie zich nog afvraagt waar de naam vandaan komt: Keitje komt uit de geboortestad van deze bezige bij, Amersfoort:
de Keienstad.