Regio nieuws: Bas Voermans genomineerd voor Ondernemer van het Jaar 2024

Het afgelopen jaar won Bas Voermans met BICT Groep de MKB Westport Notarissen ondernemersprijs, zijn nominatie voor de ondernemer van het jaar verkiezing van Jong Management verbaast ons dan ook niets.
Dit is een bijzonder moment voor hem, aangezien hij al bijna tien jaar lid is van het Jong Management (Kring Westland) netwerkclub, waar hij zelf ook veel aan heeft gehad in zijn eigen ontwikkeling.

De nominatie voor de Jong Management Ondernemer van het Jaar verkiezing is voor Bas extra bijzonder gezien zijn naderende leeftijdsgrens van 40 jaar, wat het einde van zijn lidmaatschap bij Jong Management van VNO-NCW betekent.
De jury bekijkt de nominaties aan de had van criteria zoals omzet, groei, innovatief vermogen, een maatschappelijke visie en leiderschapskwaliteiten. Bas kijkt enthousiast uit naar de finale van de Jong Management Ondernemer van het Jaar verkiezing 2024, en wij volgen deze verkiezing natuurlijk met grote interesse gezien hij dit jaar bij de MKB Ondernemersprijs zitten zal nemen in de jury. Het bestuur van MKB Westland wenst Bas veel plezier en succes bij deze nominatie en wij kijken uit naar zijn rol in de jury bij de MKB Ondernemersprijs 2024.