Reclamebeleid Gemeente Westland

Als belangenorganisatie staan we voor een goed en duidelijk reclamebeleid in Gemeente Westland, waar veel bedrijven actief zijn met diverse vormen van reclame-uitingen, zoals gevelreclames, spandoeken en lichtreclames. Het landschap van reclame in onze regio heeft een grote impact op de uitstraling van de openbare ruimte, zowel in de kernen als langs wegen en in het buitengebied. We ontvangen regelmatig vragen van leden over het huidige beleid en de mogelijkheden voor reclame in Westland, het blijkt dat dit niet altijd aansluit bij de wensen van ondernemers of vernieuwende vormen van reclame. Met deze input willen wij graag in gesprek gaan met Gemeente Westland. We vinden het van belang de input van al onze leden mee te nemen, daarom hierbij de oproep, tips en suggesties met betrekking tot het reclamebeleid met ons te delen. Samen willen we deze input gebruiken om in gesprek te gaan met de gemeente en te pleiten voor verbeteringen in het reclamebeleid van Gemeente Westland.

Laat ons uiterlijk 3 mei weten wat jouw gedachten zijn. Je kunt jouw reacties sturen naar info@mkbwestland.nl of telefonisch contact met ons opnemen.

 

Reclamebeleid: https://repository.officiele-overheidspublicaties.nl/CVDR/CVDR405313/1/xml/i272002.pdf

 

Dit is onderdeel van de welstandsnota: https://repository.officiele-overheidspublicaties.nl/CVDR/CVDR405313/1/xml/i272001.pdf